Arama sonuçları: *

1. kriptomemmed

WİNDOWS 10 MU 11 Mİ KULLANMALIYIM

Win11 iyidir, keza bu tarz geçmişe dönük düşünmeyin. Çağ ileri gidiyor Microsoft Win10 geri gidelim demez Win12 geçelim der ve sistemlerimiz de ona uygun tasarlanıyor her zaman bir adım ileri düşünmelisiniz. 😇
  2. kriptomemmed

Progarmımı Test edermisiniz?

Durumuzu anlıyorum ve katılıyorum. Fakat taramaları sizin yapmanız, pek âlâ bir arkadaşımız önerisi ile VirtualBox sunucularını kullanarak ve video kaydı alarak bu programı test etmeniz, sonrasında video içeriğini buraya paylaşarak yorum yapmalarını isteyebilirsiniz. Eksik ve ya hatalı...
  3. kriptomemmed

Progarmımı Test edermisiniz?

Bu tarz yazılım ve program testlerini paylaşırken güven söz konusu diğer arkadaşlarımın verdiği cevaplara katılıyorum. Kimdir; nedir, necidir, kimin nesi-kimin fesi olduğu bilinmeden, dosyanın ne ile bağlantılı netleşmeden, test konusu biraz can sıkıcı olabilir. Kimse bu riskin altına giremez...
  4. kriptomemmed

Sizce Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

HDD DATA'lar devrini tamamlıyor ve bitmeye yakın HDD'lerin geçmiş zamanlarda bizlere çok katkıları oldu fakat günümüz teknolojileri ilerlemesiyle SSD'nin bize çok faydası oldu yapısı küçüldü kullanım hızı ve depolaması arttı artık ofis ortamlarında büyük şirketlerde bile depolamayı SSD üzerinden...
  5. kriptomemmed

Sizce Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

DATA üzerinde kurulu ise Win10 iyidir hocam fakat SATA ve M.2 sürücü SSD kullanıyorsan Win11 iyidir
Geri