Arama sonuçları: *

1. K

Windows'un neredeyse tekel olduğu gerçeği

Ya işte şu an Windows yüksek grafikte ve çözünürlülte her türlü oyunu güzel açıyor. PS 5 hariç ama bazı korsan grupları PS5 oyununu PC'ye port ediyorlar. O yüzden dediğim şey saçma değil. Mesela Burnout Dominator oyunu var PSP'de. PC'de 4K 60 FPS, HDR, Sharpness ile Ray Tracing falan yani...
  2. K

Ya aslında Linux'e bir şey demek istemiyorum. Şimdi Leet Code diye bir site var. Orada ben problemleri çözüp, rank kasıyorum. Mesela üst sıralardaki adamlar veya bir problemi en iyi şekilde çözenler falan hep Linux kullanıyor. Kesin bir bildikleri vardır yada hava atıyorlardır :D. Ben...
  3. K

Almayacam. Switch niyetim vardı ama Windows'ta daha iyi ve beleş oynanıyor. Switch alsamda evde oynuyacaktım.
  4. K

Native çıkmıyor, Wine uyumluluk yardımcısı ve genel olarak DXVK, VK3D adında Vulkan dönüştürücüler kullanılıyor. FPS kaybı var ve input lag.
  5. K

Arkadaşlar merhaba. Windows bırakın oyun bolluğunu, oyunları ultra ayarlarda oynamamıza izin veriyor. Oyun bakımından da rakipsiz, PSP, PS Vita, PS2, PS3, DS, NDS, 2DS, 3DS, Wii, Wii U, Switch oyunlarını bile, bu konsollardan daha iyi çözünürlükte, daha grafikte ve daha iyi kare hızlarında...
  6. K

Neden Windows kullanmamalıyız?

Listenin başını sen çekiyorsun, ehe :D.
  7. K

Ya arkadaş oyun konusunda tekel oldu, konsol alamıyoz :D. Para israfı olur diye.
  8. K

Arkadaşlar merhaba. Oyun ve programlar dışında Windows yani pek kullanılmaz? Sizce peki neden Windows kullanmamalıyız başka?
Top Bottom