Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Ekim ayında Windows 10'un desteği sona erecek, bu yüzden Windows 11'e geçmenin mantıklı olup olmadığını düşünüyorum. cümle kendi icinde celisiyor w10 destegi bitmesi mantikli bir sebep değilse ne olması gerekiyo mantikli bi sebep olmasi icin w11i kaç yıldır kullanıyo millet w10da nasıl kaldın...
  2. kyloitch

WİNDOWS 11 DEN NASIL 10 A GEÇEBİLRİİM

Seni W11 ile alakalı olduğuna inandıran nedir :D
  3. kyloitch

Windows 11 hangi sürümü kullanmalıyım

Yani bence yeni yıla bırakma vergi gelecek lafı falan var zamlanabilir şuan 280 lira ben direkt yapıştırdım kulaklık falan da değiştiremiyordum etkinleştirmediğim için tilt etmişti beni bayağı ama sen bilirsin en maksimum 400 lira falan olur
  4. kyloitch

Windows 11 hangi sürümü kullanmalıyım

W11 Pro OEM key al sağlamlisans sitesinden
  5. kyloitch

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Hocam 2024'ün son günlerinden yazıyorum, yöntem hala çalışıyor mu? Windows 11 etkinleştirmek için kullansam bir problem yaşar mıyım? Windows 11 için çalışır mı bu? Bilgilendirebilir misiniz?
  6. kyloitch

Windows 11 dijital lisans önerisi

Ne yaptın? Ben de de etkinleştir yazısı var. Ne önerirsin?
  7. kyloitch

PCDEKİ RESİMLER SİLİNDİ NASIL KURTARABİLİRİM

Format sonrası zor ama biçimlendirilmiş disklerden kalan artıkları bulan uygulamalar var. Ben o şekilde atıyorum 300 fotoğrafın 200'ün kurtarmıştım. Geri kalanı bozuktu. Ama uzun zaman önce yaptığımdan hatırımda bir şey yok. Araştırabilirisin bu şekilde.
  8. kyloitch

Bu ikisinin arasındaki fark nedir?

Bunlara para vermene gerek yok ki dost
  9. kyloitch

Windowsun kurulu olduğu diski değiştirmek istiyorum

Nasıl yapılacağını da söyleyebilirsiniz sonuçta "klonlamak" çok bilinen bir şey değil.
Geri