Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. marilyn

@ işareti çalışmıyor (Windows 10)

@ bunu kopyala not defterine yapiştir lazim oldukça kopyala yapiştir
  2. marilyn

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Oem key ise anakartınıza gömülüyor w7 de kullanip 11 e güncelleyip aktifleşmiş halde kullanabiliyorsunuz sanirim (emin değilim)
  3. marilyn

Win11 benim için bitmiştir

W11 benim gözümde çöp
  4. marilyn

AggregatorHost.exe Nedir

Antivirüs kullanmıyorsan dosya konumunu bul exeyi virüstotalde tarat
  5. marilyn

PC' den Whatsapp kamerasız görüntülü konuşmak

obs kur yada telefonu webcame çeviren uygulamalardan indir sadece webcam gibi bir driver-cihaz algılasa yeterli
  6. marilyn

Windows 10'a dönülmeli mi?

açıkcası w11 i ben beğenemedim w10 kullanıyorum 2-3 büyük update sonrası geçerim büyük ihtimalle çok işin yoksa w11 kullanabilirsin veya kullandığın programlar w11 de çalışıyor ise
  7. marilyn

Discord bilgisayar her açıldığında açılıyor

update ----- git hub yazan şeyi devre dışı bırak bir daha pc açılınca açılmaz
  8. marilyn

bu dosyayı silsem ne olur

bir şey olmaz tekrar indirirsin yada dosya doğrulaması falan yapıyorsa onu yapıp kaldığı yerdende devam edebilir
  9. marilyn

Windows 11'e geçmeli miyim?

fps drop valorant vb rekabetçi bazı oyunlarda hata veriyor valorant çözülsede bazı kişilerde çözülmüyor yada hata almaya devam ediyorlar çoğu yazılım daha w11 geçmedi birde benim bazı kişisel tercihlerimden dolayı w11 e geçmeyi düşünmüyorum 1-2 yıl daha w10 da kalacağımı düşünüyorum ofis işleri...
  10. marilyn

WİN 11 E Geçmek Mantıklı Mı?

orjinaldir sadece kmspico gibi 3. parti yazılımlar ile aktivasyonu yapılıyor forumdaki cmd den windows etkinleştirme konusuna bakarak 10 tllik tek kullanımlık keylere yada orjinal lisansa para dökmeyebilirsiniz
  11. marilyn

WİN 11 E Geçmek Mantıklı Mı?

ne yapacağına bağlı gündelik işler film dizi arada oyun dersen geçilebilir ama benim için mantıklı değil
  12. marilyn

Win 11 Geçmeli miyim ?

neden geçmek istediğine bağlı istediğim çoğu şey 11 de olmadığı için birde sistem gereksinimleri boş olduğu sebebi ile gelecek sene geçmeyi düşünüyorum
  13. marilyn

Windows 11 En Düşük Sistem Gereksinimlerini Karşılamıyor?

w11 gereksinimleri tam fiyasko ben düşene kadar 10 da kalacağım zaten geçemiyorumda orası ayrı
  14. marilyn

Ucuza windows key alındığında ne olur?

30 TL'ye aldığın key oem olduğunu zannetmiyorum bi süre sonra iptal olabilir yada key iptal olabilir yenisini isterseniz verirler büyük ihtimalle
  15. marilyn

KMSpico Windows 10'a nasıl format atılır?

cmd ile windows etkinleştirme var bakabilirsiniz driver booster tarzı programlar ile tüm driverleri indirebilirsiniz ben ekran kartını sitesinden gerisinide driver booster a bırakıyorum
  16. marilyn

W11 kullanılabilir durumda mı şu an?

silindi
  17. marilyn

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

bendede sürekli etkinleştir yazısı çıktığından dolayı sıkıldım ve cmd ye yazacağım kodları not defterine yazıp .bat olarak kaydettim her yazı çıktığında yönetici çalıştırıp etkinleştiriyorum 1624990723 bendede sürekli etkinleştir yazısı çıktığından dolayı sıkıldım ve cmd ye yazacağım kodları...
  18. marilyn

yardım silmek istediğim dosya yönetici izni var diyor ve sildirtmiyor

fark etmiyor onuda yaptım format atmaya karar verdim yardımlarınız için sağolun
  19. marilyn

sakat değilim herhalde biliyorum tek admin kullanıcı benim bilgisayarıma bağlı başka kullanıcı yok
  20. marilyn

yönetici iznim yok 1624463014 oturumda yönetici olan tek hesap var o da benim hesabım garip olan yanıda o
Top Bottom