Arama sonuçları: *

• Users: melopit
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

Discord mesaj istekleri

Hiç konuşmadıgım birisi bana yazdığı zaman mesaj istekleri kısmına düşüyor ve benim o yazıdan anında haberim olmuyor. Bu olayı kapatmanın ve mesajın direkt gelmesinin bi yolu var mıdır? Başka yöntemler de olur mesela bildirimleri vs birşeyleri açsam mesaj isteği düştüğü zaman bildirim gelir mi ?
  2. M

Discordda bir üyeye botu kullanabilme yetkisi nasıl verilir ?

Discordda bir üyeye botu kullanabilme yetkisi nasıl verilir ? Sunucu yöneticisi yapınca kullanabiliyor ancak sunucu yöneticisi olmadan kullandırtmayı başaramıyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Bir üyeye yada bir role nasıl probot kullanma yetkisi verebiliriz ? Not: Bot ,Probot.
  3. M

Aynı anda iki uygulamayı kontrol etmeyi sağlayan program

Ben mouse ile bir hareket yaptıgımda yada klavye ile bir şeye bastıgımda aynı anda 2 uygulamada da o yaptığım hareket işlesin istiyorum.Bunu yapmamı sağlayacak bir program veya bir yol var mıdır ?
  4. M

2. oturuma geçtiğimde 1. oturumdaki uygulamaları uyanık tutmak mümkün müdür ?

Başlıkta da belirttiğim gibi. Windows'ta 2 farklı oturumum varken birinci oturumdan ikinci oturuma geçtiğim zaman birinci oturumdaki uygulamalar falan çalışmıyor duruyor duraklatılıyor her neyse .Bunu önlemenin bir yolu var mıdır ?
  5. M

Hangi Emülatör kullanılmalı ?

Clash of clans için hangi emülatör'ü kullansam böyle multi olarak 2-3 tane açabilirim.2 tane rahat açıyorum zaten hepsinde 3-4 denemek istiyorum. Sistem 8gb ram 1050 g4600
Top Bottom