Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

Kaç sanal pc açabilirim?

Sanal pc de ne çalıştıracağına göre değişmekle birlikte tahminimce 3-4 daha yukarısı olacağını sanmıyorum
  2. merthenics.guler

Windows 11 24H2 geçilir mi?

2 farklı bilgisayarda kullanıyorum temiz kurulumla herhangi bir sorun yaşamadım gayet akıcı ve rahat
  3. merthenics.guler

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

Masaüstü açıldığı anda windows update güncellemelerini duraklat , sana atacağım linkteki dosyayı indir ve yüklemek istemediğin updateleri hide updates kısmından tikleyerek devre dışı bırak https://download.microsoft.com/download/f/2/2/f22d5fdb-59cd-4275-8c95-1be17bf70b21/wushowhide.diagcab...
  4. merthenics.guler

Çözüldü✓ Windows 7 Kullanan Varmı?

Bu bilgisayar w10 için gayet yeterli , windows 7 tavsiye etmiyorum birçok uygulamayı çalıştıramayacaksın
  5. merthenics.guler

Rufus windows ayarları

Görseli iletmemişsiniz hocam , ama ben söyleyim size en alttaki dışında diğerleri performansa etki etmez 1735025682 Bitlocker şifreleme hem işlemcinin hemde diskin kullanımının artmasına neden olur ama bu ayarı kurulumdan sonra windowstan da değiştirebilirsin , bitlocker denetim masasından da...
  6. merthenics.guler

Windows 11 24h2 Alt+Tab siyah ekran sorunu

her oyunda olmasa da bende de aynısını yapıyor 1729682341 sen hangi oyunda yaşadın bu durumu
  7. merthenics.guler

Windows sürümü önerisi ve windows yükleme konusunda yardıma ihtiyacım var.

ram 2 gb ise 32 bit 4 üstü ise 64 bit olarak yükleyebilirsin 1729598796 https://www.mediafire.com/folder/s0t9obwplo86q/Documents 1729598812 32 ve 64 bit sürümleri buradan indirebilirsin
  8. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

evet dikkat et ona anakart yanlış güncellemelerden dolayı nalları dikebilir
  9. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

rev kaç ?
  10. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

Foto çekip atabilir misin ? 1729171020 Gigabyte galiba anakartın
  11. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

Yok bios ayarların gitmez
  12. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

Evet windows 11 e geçtikten sonra verilerini yedekleyip sıfırlayabilirsin ama tekrar edeyim zorunlu bir işlem değil bazı bilgisayarlar yükseltme sonrası çok sağlıklı çalışmıyor başıma gelmedi hiç ama takıntılı olduğum için sıfırlarım ben yine de 1729168578 Hayırlı olsun sıralaman şu olabilir...
  13. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

Sonrasında ayarlardan sıfırlayıp temiz bir şekilde tekrar uygulamalarını yüklemeni tavsiye ederim , zorunlu değil ama uyumsuz olan sürücü yada program olmaması adına yapabilirsn
  14. merthenics.guler

win 11 e nasıl geçilir

İndir ve yükle butonuna basarsan direk geçiş yapabilirsin
Top Bottom