Arama sonuçları: *

1. M

Windows Fotoğraf Uygulaması Gitti Yardım

Rica ederim hocam. Çözemediğin konuları ingilizce aratıp bulmaya çalışırsan daha çok sonuç çıkar, bunu öyle buldum:)
  2. M

Fotoğraflar uygulamasını yeniden kaydetmeyi deneyin. Şu adımları gerçekleştirin: 1. Cortana veya Windows Search'ü kullanarak Windows PowerShell'i arayın. 2. Sonuçlardan Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. 3. Ardından aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna...
  3. M

Microsoft Store'da ne durumda Fotoğraflar Uygulaması?
  4. M

Fotoğraf uygulaması nedir? Normal fotoğrafları açmaya çalışınca ne oluyor?
  5. M

jetlisans sağlam bir sitemi

Bende JetLisans'tan aldım sıkıntı yaşamadım.
  6. M

Yeni sistem aldım. Antalya etrafında kurulum yapacak güvenilir yer arıyorum.

Toplaması çok kolay. Sadece kablo işlemi belki biraz kafanızı karıştırır, ondada foruma yazarsınız yine, yardımcı oluruz.
  7. M

SİLİNEN FOTOĞRAFI GERİ GETİRME

Kolayca geri getirilmesi lazım. Arkadaşların dediği programlar işe yarar.
  8. M

Bu dosya virüslümü?

Aynen hocam, baya kaliteli. Virüs uyarısını bütün crack ve yamaçlarda veriyor nerdeyse. Modu yapan bilir virüs olup olmadığını..
  9. M

Bu dosya virüslümü?

Oyunindirvip ve Fullprogram'da var indirmek istersen. Fakat ne kadar kaliteli bilmiyorum.
  10. M

Bu dosya virüslümü?

Portikal'dan bakın hocam. Onlar yama yayınlıyorlar. 2023 Modunun felan bedava olması lazım, 2024 paralı.
  11. M

İ5 650 - R7 240 Sisteme İşletim Sistemi Önerisi

8.1 İyi gider gibi.
  12. M

Windows 11 vs windows 10 pro problemleri?

Kendi sitesinden indir hocam. Kurulumda key istemiyor. 1707668091 Sonra 100 liraya key alırsın veya cmd ile etkinleştirme yaparsın, sana kalmış.
  13. M

Jet Lisans Güvenilir mi ?

Ben sıkıntı yaşamadım. Alalı 4 ay kadar oldu. Aldıktan sonra Mail'e düşüyor 1-2 dakikaya.
  14. M

JetLisans sistesinden key alanlar bakabilir mi?

Ben OEM key aldım Windows 10 için. Yazılan ürün gönderildi. Sıkıntı yok 3 ay kadardır. 2 Dakika sonra otomatik Mail'e geliyor zaten. Ama siz yinede sanal kart oluşturup alışveriş yapın.
  15. M

2GB Ram ile Windows kurulurmu

Arkadaşların dediği gibi geçmemen daha iyi olur. Bende eski laptopa Windows 10 kurmuştum. 4Gb Ram, Hard Disk vardı, performansı çok ağırdı. Tek program açman gerekiyor. Diğer türlü Ram yetmiyor. 2GB Ram ile işkence çekersiniz. Açılma süresi vs. değinmedim bile.
  16. M

Emulatör sanallaştırma olmadan yüksek fps nasıl alınır

Sanallaştırma benim bildiğim zararlı değil. Aksine işlemci destekliyor ise onun bir özelliği. İnternette ufak bir araştırma ile sorunun cevabını bulabilirsin.
  17. M

İstanbul/Kağıthane’de Flasha Win11 yükleyecek biri

Telefondan yapılabiliyor diye biliyorum ama uğraştırabilir. 1673790670 Konusu bile var, işinize yarar belki. https://www.technopat.net/2021/10/02/telefonda-windows-kurulum-usb-olusturma-rehber/
  18. M

Windows 10 hızlı çalışır mı?

Bende tam anlayamadım, ama tek slot için daha mantıklı gibi. Edit : Max 4 GB sanırım, her yerde öyle yazıyor.
  19. M

Ona hiç dikkat etmemişim, 4 GB'da çok az kalıyor ama bakalım.
  20. M

Merhaba arkadaşlar, aktif olarak Windows 7 kullanıyorum. Yakında tarayıcılar ve diğer programlar desteği çekeceği için bizim emektara ufak bir yükseltme yapmayı düşünüyorum. Alacağım 2 parça var, 1. olarak SSD, 2. olarak 8 GB Ram. Bunlar ile Windows 10'u sıfır takılma ile akıcı bir şekilde...
Top Bottom