Arama sonuçları: *

1. noyan123

trendyoldan windows key alınır mı? ?

Aldıktan sonra oem olduğunu kontrol et.
  2. noyan123

w10 pro ücretsiz nasıl alablriim

Oem alacaksın, Oem aldıktan sonra iptal olmaz. Kafan rahat olur. Onu kontrol et
  3. noyan123

Windows Update hatası

Teşekkürler, denedim gene aynı erinde duruyor. Kapalı tutmayı deneyim.
  4. noyan123

Windows Update hatası

Merhaba Arkadaşlar, Bu güncelleme Hata olarak kaldı orada düzeltemedim sebebi nedir arkadaşlar bilen var mı?
  5. noyan123

Windows'u orijinal iso dosyasını son sürüm indirmek

Windows zaten kendi sitesinde ıso dosyaları bulunmuyor mu? Bununla atınca key istemiyor mu ?
  6. noyan123

2022'de Windows 11'e geçiş yapılır mı ?

İlk çıktığı zamanda geçtim bir sorun yaşamadım, keşke windows 10 kalsaydım demedim. Sana kalmış
  7. noyan123

30 TL Windows 10 pro gerçek mi?

Oem olduğu kontrol edin aldığınızda değilse satıcıdan yeni key isteyin. Oem sorun yoktur kullanabilirsin.
  8. noyan123

ucuza windows 10 oem keyler gerçekmi?

Gerçekler kullanabilirsin. Çoğu bu firmalara satılan toplu oemler aldığınız sistem kurulu laptopların hepsi oemdır, bu firmalara satılan oem dışarı sızıyor veya kopyalanıyor kullanılıyor bir oem bir kere kullanıldığından başkası kullanma gibi şansı yok zaten. Microsoft gidip sorgulama yapacak...
  9. noyan123

WİNDOWS 10 PRO LİSANS

Al kullan crackli kullanmaktansa 20 lira verip oem kullanmak daha iyidir. Gittiği yere kadar gidersin zaten bari daha güvenli olduğunu bilirsin. Aldımda oem patladı diyen görmedim şimdiye kadar zaten sıkıntı yapma
  10. noyan123

WİNDOWS DENEME SÜRÜMÜ

Oem key al gittigidiyordan falan sorun kalmaz. Aldıgında lisans sorgulama yap Oem key oldugu göre Mak falan veriyorlar. Geri mesaj atıp ilgilenen bir yerden al.
  11. noyan123

Win10 Pro deneme sürümü biterse n'olur?

Arada gözüküyor arada kayboluyor bende öyle kullanıyorum sadece kişileştirme kapalı. Rahatsız ediyor ise oem key satın alabilirsin.
Top Bottom