Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

Windows'da Masaüstü Sağ Tık Nvidia Denetim Masası Kaldırma

Armoury Crate'i geri yükleyip Revo Uninstaller ile tüm dosyaları ve kayıt defterindeki artıklarını dahil olacak şekilde silersen muhtemelen gidecektir.
  2. omerdesouza

Saygı duyarım tamamen tercih meselesi. Varsayılan olarak zaten olduğu için ben kaldırma yöntemini anlattım. Pek sanmasam da vardır benim gibi buna takılanlar 🙂 1732095593 Hiç kullanmadım ancak uygulama içerisini kurcalarsan bulabilirsin belki hocam.
  3. omerdesouza

Vardır benim gibi takıntılı, orantıyı bozduğu için rahatsız olan. Bunu sağ tıktan kaldırmanın yöntemi ise çok basit. Aynen buradan denetim masasını açıyoruz, Ardından kırmızı ok ile işaretlenen seçeneğe tıklayarak tiki deaktif duruma getiriyoruz ve bu kadar. Artık masaüstündeki sağ...
  4. omerdesouza

Windows 11 kullanmalı mıyım

Görseli her ne kadar güzel olsa da performans sıkıntıları mevcut 3 ay kadar kullandıktan sonra 10'a geri döndüm ben.
  5. omerdesouza

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

Rüzgar gülleri sonsuz şekilde dönüyor ve araba uzun ince bir yolda :)
  6. omerdesouza

Trendyol dan windows 10 pro lisans anahtarı alınır mı

OEM key hiç yoktan iyidir alabilirsin korsan kullanmak yerine.
  7. omerdesouza

driverlerimi otomatik yükleyen bir uygulama lazım

Driver Booster ama pek önermem kararsızlık olabiliyor bazen sürücülerde.
  8. omerdesouza

Windows 11 Geçmeye Gerek Var Mı?

Windows 11, Windows 10'un makyajlanmış hali. Görsel değişiklik yaşamak istiyorsan geçebilirsin onun haricinde bir esprisi yok 11'in.
  9. omerdesouza

Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Temiz OS'in verdiği FPS artışıdır o ben sanmıyorum W11'in daha fazla performans vereceğini.
  10. omerdesouza

Windows 11 geçilir mi?

Evet başlarda yeni giydirilen arayüz hoş gelse de zamanla yaşattığı sorunlar burnundan getiriyor adamın.
  11. omerdesouza

pc yi satsam kaça gider

Madem bilgin yok fikrin de olmasın.
  12. omerdesouza

Windows 11 Öneriyor Musunuz?

1 haftalık W11 deneyimi ardından akşam üzeri tekrar W10'a döndüm makyaj falan güzel de W10 daha iyi gibi ya.
Top Bottom