Arama sonuçları: *

1. riddLedSKL

Windows 11'e Geçmelimiyim?

Windows 10 için destek daha 14 Ekim 2025'e kadar sürecek.. Şimdilik kullanmaya devam edin. Eninde sonunda geçmek zorunda kalacaksınız zaten. Şimdilik macera aramaya gerek yok.
  2. riddLedSKL

Çözüldü✓ WINDOWS 11 PRO UCUZA KEY ALMAK GÜVENİLİR Mİ?

Dürüst olmak gerekirse bu keyleri alıp kullanmak akıl karı değil ama orjinalleride ev kirası gibi pahalı... Yasal mı değil mi kısmına gelecek olursak tabii ki değil. 100-150 TL paraya lisans satıldığı nerede görülmüş. Fakat ben bu işi biraz şu IP TV satan şirketlere benzetiyorum biraz. Bir süre...
  3. riddLedSKL

Windows 11 Mi Windows 10 Mu ?

Bu tarz benchmark videolarında % 0.1 oranına bakmak lazım. Bu oran ne kadar yüksek olursa genel anlamda performans o kadar iyi oluyor. Yer yer Windows 11'in iyi olduğu taraflar var gibi gözükse de genel performans anlamında Windows 10 halen daha önde. 2025 değilde 2026'ya kadar uzatılsa güzel...
  4. riddLedSKL

Üstadım peki bunların ücreti falan var mı, tam olarak nasıl oluyor bir anlatabilir misiniz ?
  5. riddLedSKL

Ryzen 7 7700 kullanıcısı olarak en son Windows 11 24H2 yüklemiştim. Microsoft'a sevgilerimi gönderip, desteğinin kesilmesine 10 ay kala gidip Windows 10'a geçtim. Gerçekten bu Microsoft 11'i iyice eline yüzüne bulaştırdı. Hiç sorun olmayanda var ama bana gına geldi son bir kaç gündür. Windows...
Top Bottom