Arama sonuçları: *

1. sezer3636

104 tl ye windovs 11 pro alınır mı?

ben w11 kurarken lisans ile uğraşmadım. W10 üzerinden geçiş yaptım. E posyayla oturum açınca otomatik algıladı w10 un lisansını onun üzerine bana beleş windows 11 lisansı verip anakarta gömdü. W10 lisansımda cmd kms türündendi.
  2. sezer3636

Win11 Görev Yöneticisi

denedim de bir sorun yok bende.
  3. sezer3636

windows11e geçeyim şu an yoksa beklemeli miyim

aynen :D mining render öyle şeylerde kullanmıyorum. oyun youtube office
  4. sezer3636

windows11e geçeyim şu an yoksa beklemeli miyim

ben bir şeyle karşılaşmadım henüz. günlük kullanım için bir sorunu yok.
  5. sezer3636

windows 11 geforce now durduruldu hatası alıyorum.

ilk denediğim şey oldu :D beceremedim ama çift tıklayınca açılmadı acaba mağaza kısmına mı yükleniyor?
  6. sezer3636

tam sürüm çıkana kadar ps3 kolu bağlayamayacağım o zaman :D geri dönmeyi istemiyorum valla yenilikler çok hoşuma gitti. :)
  7. sezer3636

klavye mouse kullandığım oyun sürecinde bu hatayla karşılaşmıyorum ps3 kolu bağlayınca alıyorum . ps3 kolunu bluetooth üzerinden bağladıktan sonra 5dk kadar gamepada komut vermeyince kendisini kapatma özelliği var. arada bir mola verince oyuna işte bu hata oluşuyor. ve görevi hiçbir şekilde...
  8. sezer3636

aynı e-postaya 2 dijital lisans tanımlanabilir mi?

Windows 10 ilk çıkınca lisansım e-postama tanımlandı. aynı şekilde Windows 11 hesabını da aynı e-postaya tanımlatabilir miyim?
  9. sezer3636

windows 10 lisansım otomatik etkinleştirildi ama lisans kodum yok.

arkadaşlar e postayla hesabı açtım otomatik olarak lisans etkinleştirildi. daha önce oem key satın almıştım ama onu cmd ve kayıt defterinden sildim onun kalıntısı mı yoksa, birde w10 ilk çıkınca ücretsiz dağıtılmıştı lisanslar ben de yükseltme yapmıştım. e postamla giriş yaptıysam e postaya...
  10. sezer3636

sağlam lisans güvenilir mi ?

valla 3 defa aldım bende 3 ü de patlamış aynı kodu başkasına da satmışlar sanırım. çünkü kullanmıyordum lazım olur diye başkasına da satmışlar :D. gitti gidiyordan 5 tl ye almıştım kodları bu arada
  11. sezer3636

windows 11 sistem gereksinimleri karşılanmıyor hatası.

evet çok kötü bir karar vererek kartı sattım. konu çözümü şu mu beyler? ekran kartı izin vermiyor yani.
  12. sezer3636

rx 580 im vardı sattım onu 1050 de bana ait değil. bir süre idare edeceğim.
  13. sezer3636

lisanslı ,başka ekran kartı da var elimde gtx 1050 sorun ekran kartındaysa yükleyip tekrar 210 u takamam öyleyse.
  14. sezer3636

sorun tam olarak nerede. r5 3600 b450 240 m2 ssd 1tb hdd 16gb 3200 ram gt 210 grafik kartı
  15. sezer3636

win 11 ile ilgili fikirim

şahsen ben resmi sürümü bekliyorum. onun dışında herhangi bir şekilde yükleme yapmayacağım.
  16. sezer3636

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

türkçe dil desteği var mı acaba. beni ilgilendiren asıl kısım orası :)
  17. sezer3636

PC ye indirebileceğim program var mı?

normal günlük işler arada oyun falan oynuyorsan hiçbirine gerek yok. :)
  18. sezer3636

PC ye indirebileceğim program var mı?

birsürü yazılım sistemi yorar yavaşlatır ona dikkat edin de. ekran kartının nvidia denetim masası ve msi afterburner. anakartın launch app center, işlemcinin ryzen master.
  19. sezer3636

Windows 10 pc için ekran görüntüsü alma programı

xbox gamebar işe yaramıyor mu? msi afterburner de güzel kayıt yapıyordu.
Top Bottom