Arama sonuçları: *

1. sfky9842

Windows 11 24h2 geçmeli miyim ?

Oyunlar icin FPS artışı sağlar mı? Güncelleme yapmama gerek var mı
  2. sfky9842

Yok hocam sıkıntı olur diye geçmedim
  3. sfky9842

merhaba arkadaşlar, benim pc'e windows update 24h2 güncellemesi geldi, şuan da 23h2 'de ben pc ağırlık olarak oyun oynamak için kullanıyorum, 24h2 geçersem performans artışı olur mu yoksa bol bol hatalı bozuk bi windows'a mı dönüşür :)
  4. sfky9842

Hazır Sisteme Windows10 Yüklemek - OEM Mevzusu

ben hangisi ucuzsa onu alıp geçiyorum valla kral 1 yıldır bişey olmadı bakalım :)
  5. sfky9842

o zaman win12 çıkar be kankam :)
  6. sfky9842

ömür boyu = format atasıya kadar başlıkta veya açıklamada oem,retail yazmıyorsa tek kullanımlık oluyor. kullan, at; peçete gibi :)
  7. sfky9842

tek kullanımlık olanlar gibi. belirtmemiş veya ben göremedim.
  8. sfky9842

retail microsoft hesabına kaydediliyor. oem anakart işleniyor diye biliyorum
  9. sfky9842

Windows kurulumu ile ilgili lutfen yardim edin

vatanpc den pc aldığın için ve sen kendin windows kurarsan, garantilik bişey olursa vatanpc biz sorunlu parça bulamayız windows bizden almamışsınız diyecek :D işleri güçleri para yani onu demek istedim 6k windows mu olur 100tl win key alır, kullanır geçersin sisteme :)
  10. sfky9842

olmaz hocam c4 mü bu patlasın :)
  11. sfky9842

fark yok fakat kurulum esnasında microsoft orijinal key anahtarını dayatırsa internet isteyebilir ben en son ki kurulumum da daha sonra etkinleştir seçip geçiyordum bunu kaldırmış olabilirler sen yine bi dene internetsiz.
  12. sfky9842

ben en son 2024 yılının mayıs ayında başka bi pc'e win11 home kurdum internet ile alakalı zorunluluk yoktu fakat şimdi sanırım win11 kurulumunda internet şartı olabilir (microsoft bi takım yeniliklerden bahsediyordu) ama emin değilim. bilen varsa yazsın.
  13. sfky9842

eski pc den usb'e windows iso dosyasını rufus yazdırt, usb çıkart. hocam bu kadar herhangi bir şey olmaz eski pc'e
  14. sfky9842

hocam en başta pc'E format için rufus programıyla windows usb hazırlayacan (windows11 ISO disk dosyası: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11) usb hazırladıktan sonra anakart çıkış portlarında usb girişine bağla cihazı, pc restart at windows kurulum sihirbazı gelir...
  15. sfky9842

günümüz de windows kurmak o kadar kolaylaştı ki rehber olarak forumlar ve youtube'a bakabilirsiniz. yaklaşık 2008-2010larda windows formatı atmak zor bi iş olarak görülürdü(özellikle o windows xp ne çektirdi.) şimdi ise basitleşmiş. telefon kurulumu yapar gibi
Top Bottom