merhaba arkadaşlar,
benim pc'e windows update 24h2 güncellemesi geldi, şuan da 23h2 'de
ben pc ağırlık olarak oyun oynamak için kullanıyorum, 24h2 geçersem performans artışı olur mu yoksa bol bol hatalı bozuk bi windows'a mı dönüşür :)
vatanpc den pc aldığın için ve sen kendin windows kurarsan, garantilik bişey olursa vatanpc biz sorunlu parça bulamayız windows bizden almamışsınız diyecek :D
işleri güçleri para yani onu demek istedim 6k windows mu olur 100tl win key alır, kullanır geçersin sisteme :)
fark yok fakat kurulum esnasında microsoft orijinal key anahtarını dayatırsa internet isteyebilir ben en son ki kurulumum da daha sonra etkinleştir seçip geçiyordum bunu kaldırmış olabilirler sen yine bi dene internetsiz.
ben en son 2024 yılının mayıs ayında başka bi pc'e win11 home kurdum internet ile alakalı zorunluluk yoktu fakat şimdi sanırım win11 kurulumunda internet şartı olabilir (microsoft bi takım yeniliklerden bahsediyordu) ama emin değilim. bilen varsa yazsın.
hocam en başta pc'E format için rufus programıyla windows usb hazırlayacan
(windows11 ISO disk dosyası: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11)
usb hazırladıktan sonra anakart çıkış portlarında usb girişine bağla cihazı, pc restart at windows kurulum sihirbazı gelir...
günümüz de windows kurmak o kadar kolaylaştı ki rehber olarak forumlar ve youtube'a bakabilirsiniz.
yaklaşık 2008-2010larda windows formatı atmak zor bi iş olarak görülürdü(özellikle o windows xp ne çektirdi.) şimdi ise basitleşmiş. telefon kurulumu yapar gibi