Arama sonuçları: *

1. skupluoglu

Sistem toplama sonrası Windows Önemli

Başka bir pc den usb hazırlaman lazım. yada internet kafeden. yeni sistemi ilk çalıştırdığında win yükleyebilirsin
  2. skupluoglu

7 saniyede açılan bilgisayar !

o ekranda sunucu mu arıyor acaba ne gibi problem yaşıyorsunuz. bios açılış sırasını mı değiştirdiniz acaba. yeni bi konu açarsanız arkadaşlar detaylı yardımcı olurlar. pek fikrim yok açıkçası.
  3. skupluoglu

görev yöneticisine gir başlangıç kısmında yazıyor
  4. skupluoglu

görev yöneticisinde bios açılıs süresi kaç acaba ?
  5. skupluoglu

İçime bir türlü sinmiyor.

Sakınılan göze çıban çıkarmış. Bu kadar paranoyak yaklaşma. yeni aldığın bilgisayara hiç mi dosya indirmiceksin internetten.
  6. skupluoglu

İçime bir türlü sinmiyor.

Dostum 2 gündür kafaya taktığın şey bu olmasın ya. git net cafeye rufus ile win10 isoyu kur kendi basına flash a pc gelince kurulumunu yap. Atla deve değil basit şeyler bişey olmaz. yada ilk laptop a format at sonra flashla yazdır win10 u
  7. skupluoglu

Bunu tek başına alabiliyormuyuz?

test ve montaj hizmeti istersen win kurulu geliyor (deneme sürümü) açıklamalarında yazıyor zaten.
  8. skupluoglu

Dostum derdini Anlatamıyorsun bize Detaylıca anlatır mısın ? Bİlgisayar alıcaksın ve windows kurulumu gelmesini istiyorsun ?
  9. skupluoglu

https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ win10 burdan ücretsiz yapabilirsiniz.
  10. skupluoglu

Windowsunuz Kaç Saniyede açılıyor?

13 saniye normal mi
  11. skupluoglu

Windows 10 Pro 40 Liraya Alınır Mı?

1909 sürümde işte yaramıyor diyolar başlığı gördüm de. Yeni sistem topladım deneme sürümü var içinde ondan dolayı 1909 sürüm benimkide
  12. skupluoglu

Link Verebilir Misiniz ?
  13. skupluoglu

https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-bireysel-dijital-lisans-p-49266648?boutiqueId=533002&merchantId=191597 Arkadaşlar 40 liraya 10 pro satıyolar. sms ile geliyor digital key. Sizce güvenip alınır mı ? Bir sıkıntı çıkar mı ?
Top Bottom