Arama sonuçları: *

1. slyvanes

error 0 checking dll signature hatası

Hangi oyunda yaşıyorsun? Benzer bir hata bende yaşamıştım steamden yüklememe rağmen watchdogs 2 de veriyordu bu hatayı. DLL dosyasının yolunu bulamamasından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum. Yüklenen klasör Türkçe karakter isim içermemeli ve oyun kesinlikle C diskine kurulmalı. Eğer olmaz ise...
  2. slyvanes

Windows iki key arasındaki fark nedir?

Retail key ile kullanıyorum 1-2 defa yakalanma sorunu yaşadım fakat mail attıktan 10 dakika sonra yeni key gönderiyorlar bir problem görmedim şu ana kadar.
  3. slyvanes

Windows iki key arasındaki fark nedir?

OEM key sana ait olur format atsan dahi silinmez Retail belirsiz key başkalarıyla aynı key ide kullanabilirsin yakalanırsan siteye mail atıyorsun yenisini gönderiyorlar formatta silinir yenisini almak gerekir aynı key'i bir daha kullanamazsın ama bu tarz sitelerde OEM keyinde sağlamlığı...
  4. slyvanes

Birçok hata kodu alıp mavi ekran alıyorum

Temiz bir format ile clean disk yapmanızı tavsiye ederim USB üzerinden windows yüklerken Windows yükleme ekranında Shift+F10 ile cmd açın sırasıyla komutlar diskpart list disk select disk 0 (C diski hangisi ise) clean exit sonrasında temiz kurulum bu sorununuzu çözmez ise bios güncellemesi...
  5. slyvanes

Birçok hata kodu alıp mavi ekran alıyorum

Bilgisayarınızda Vanguard yazılımı kurulu mu?
Geri