Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

FreeDos' a Windows 11 Kurduktan Sonra Touchpad Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN 515-58-50FK aldım ve bu bilgisayara Windows 11 Pro yükledim. Şöyle bir sorun var, kurulum yaparken de hiçbir şekilde touchpadi kullanamadım. Sürücülerini yüklemem gerekiyor biliyorum fakat WİFİ sürücüleri de kurulu değil. Bu sebeple yapamıyorum? Siz nasıl...
  2. smithblacksmith

Office Alternatifi En İyi Uygulama

En son Libreye geri döndüm.
  3. smithblacksmith

yaptım, mesela chatgptden bir tablo kopyaladım bir çok yazı karakterini çince gibi yazmış, Excelde bu sorun yoktu
  4. smithblacksmith

WPS yükledim, görsel açıdan da özellik açısından da çok güzel ama Word' deki tabloyu kopyaladığımda hepsinde düz metin gibi kopyalıyor o canımı sıktı.
  5. smithblacksmith

Yaptığım excel ve word verileri çok da önemli değil çalsalar napacaklar hahahaha
  6. smithblacksmith

Yani serverdan bağlanılıyor uzak sunucuda eski office var ama çift ekran yapıyorum, yanda da başka dosya açıyorum uyumsuzluk oluyor. Bende öğrenci Office var onu da indirme diyor, Microsoft gelince şirkette niye kullanıyosunuz filan diyormuş.
  7. smithblacksmith

Merhaba, Office Word, Excel gibi işlem yapabileceğim, ücretli de olsa makul fiyatı olan program önerir misiniz? Libre kullandım hoşuma gitmedi, WPS güzel ama İngilizce ve Worde içinden metin kutusu atınca içerideki yazılar gözükmüyor. Böyle hataların olmayacağı program arıyorum, şirkette...
  8. smithblacksmith

Uygulamaları Simge Durumuna Küçültmek (REHBER)

Rica ederim hocam, bilgisayarı sattım bilgisayarsızım. Link bulup deneyemiyorum şuan malesef :(
  9. smithblacksmith

Klasörleri Otomatik Düzenleme Nasıl Yapılır?

Merhabalar, Çalıştığım şirkette dokümantasyon işi yapacağım, firma 2 defa taşınmış bu yüzden dosyalar bölük pörçük... Klasörlerin isimleri de yok örneğin bir cihaz aratıyorum bulamıyorum windows sisteminden, bu sebeple klasörlere isimlendirme ya da otomatik yapılabilecek bir sistem bakınıyorum...
  10. smithblacksmith

IOS telefonu bilgisayardan kontrol etme

Mac değil W10
  11. smithblacksmith

Telefonu pc üzerinden kontrol etmek istiyorum
  12. smithblacksmith

Merhabalar, iPhone 13 telefonum var, işyerindeyken elime telefonu almak istemiyorum. Telefonla çalışsan bile elinde gördüklerinde çalışmıyorsun gibi bir izlenim oluyor. Bu yüzden telefonumu PC ekranından kontrol etmek istiyorum. Anydesk' le olmuyor, Teamwiewe IOS uygulamada mailime girmedi...
  13. smithblacksmith

Windows İcon Yükleme, Değiştirme

Merhaba, Windows 10 kullanıyorum, simgeleri değiştiriyorum fakat bazı simgeler yok. Shell32 üzerinde simgeler gözüküyor, "gözat" tıkladığımda bişey çıkmıyor nasıl istediğim simgeyi klasör simgesi haline getirebilirim?
  14. smithblacksmith

Megalisans Sitesi Güvenilir Midir?

Jetlisans üzerinden aldım
  15. smithblacksmith

Adobe serisi lazım bana, Video ve fotoğraf düzenlemeyi öğrenmek istiyorum.
  16. smithblacksmith

Yorumlar çakma gibi geldi 🙂 hiç yazım kuralları hatası yapılmamış noktalamalar haricinde 😄
  17. smithblacksmith

Merhaba, https://www.megalisans.com/product/tum-adobe-programlari-gomulu-lisans-anahtarlari/#reviews Bu siteden bu ürünü alsam sorun yaşar mıyım? Bu legal bir yöntem midir?
  18. smithblacksmith

Windows 10 Neden Hdd ile iyi çalışmıyor

SSD ve M2 uyumlu anakart satmak için, SSD ve M2 satmak için. Tamamen ticari bunlar, isteseler pentium işlemci ve HD graphics ekran kartına bile Cyberpunk oynatabilirler.
  19. smithblacksmith

Autotune, Ses Değiştirme, Ses Düzeltme Uygulamaları

Yok abi windows 10 uygulaması
  20. smithblacksmith

Autotune, Ses Değiştirme, Ses Düzeltme Uygulamaları

Voicemodu nasıl pro yaparım? Link vermek yasak, linksiz bir şekilde söyler misiniz 🙂
Top Bottom