Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

Windows 10 da kalmalımıyım Windows 11 e geçmeli miyim?

hocam konuyu biraz hortlatmış olucam bugün bu konudan sonra üşengeçliğimden vazgeçip laptopu a win 10 dan win 11 e geçirdim ve cidden birkaç saattir kullanıyorum ve bariz bir şekilde arada akıcılık farkı var
  2. sveaz

dediğim akıcılık ama ağır yük altındaki işlerde değil windowsta gezinirken herhangi bir dosya açılırken vs ki şöyle bir şey de var laptoptaki ssd daha hızlı daha hızlı açılması lazım veyahutta operadan bir şey izlerken mesela bir sekmeye geçmeye çalışırken vs
  3. sveaz

yazarken biraz türkçe kurallarının içinden geçmişim şimdi fark ettim memnun olduğum işletim sistemi win11 win10 nedense çok daha kasıyormuş gibi geliyor
  4. sveaz

ben bir test yaptım ve bu benim şahsi görüşüm yani ben böyle deneyimledim şimdi benim masaüstü bir bilgisayarım var rx6600 lü ve ben yeni bir tane laptop aldım üniversiteye gideceğim için masaüstünde zaten 11 yüklüydü ve gayet memnunum açıkcası ama laptop 10 ile geldi ve 11 ile 10 arasında çok...
  5. sveaz

Windows 10 mu 11 mi ?

windows 11.
  6. sveaz

Masaüstü Düzeniniz ve Arka Planlarınız Nasıl?

alttaki windows barını nasıl şeffaf yapıyorsun
  7. sveaz

Windows 11e geçilir mi?

düşük donanımlı pclerin geçmemesi laızm bence 11 e gt820 li bir laptopu w11 e geçirdim ciddi fps düşüşü gördüm ama rx6600 lü sistemimde daha iyisi fps artışı gördüm
  8. sveaz

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

cyberpunk edgerunner 4k wallpaper yaz çıkıyo direk bro
Top Bottom