Arama sonuçları: *

1. T

OPERA GX'te Sürekli kasmalar ve donmalar oluyor !!! Bunu nasıl çözerim?

Benim tahminim opera da genel bir sorun var hocam. gelecek güncellemeler ile inş düzeltirler. Çünkü cidden rahatsız ediyor. Bu tarayıcıyı da seviyorum tasarımı olsun gx corner olsun. Hani şu yer imleri sorunu bende bir kaç hafta önce ortaya çıktı ondan önce yoktu mesela.
  2. T

OPERA GX'te Sürekli kasmalar ve donmalar oluyor !!! Bunu nasıl çözerim?

Benzer bir sorunlar bende de var ayrıca ilk açtığım da kaydettiğim yer imlerinin gelmesi 30 saniye falan alıyor. Nedense son zamanlarda performansı kötü.
  3. T

Microsoft 'bir hata oluştuğundan şu anda oturumunuz açılamıyor.' hatası

Arkadaşlar, birkaç gün önce Forza Support'a ticket oluşturmuştum. Bugün ne oldu bitti diye bir bakayım dedim. Ama nedense resimde gördüğünüz hatayı alıyorum ve ne oturum açabiliyorum ne de oluşturduğum kısayol üzerinden sayfaya gidebiliyorum. Bu sorun neden kaynaklı bilen var mı?
  4. T

Görev çubuğunu şeffaf yapan programın adı neydi

Evet teşekkürler.
  5. T

Görev çubuğunu şeffaf yapan programın adı neydi

Arkadaşlar formattan önce bir program kullanıyordum ama format attıktan sonra adını unuttum. Trans... t... bir şeydi ama tam adı aklıma gelmiyor. Görev çubuğunu şeffaf yapıyordu. Adını bilen yazabilir mi?
  6. T

Bu pc ye en uygun işletim sistemi

Arkadaşlar elimde eski bir laptop var. 2gb ram core 2 duo t7500 işlemci. Ben buna ne kursam en iyi performansı verir. Bugün win7 64 bit kurdum ama hem kasıyor hemde bazı uygulamalar sorun çıkardı. Win 10 kursam desem daha çok kasar gibime geliyor. Win 8.1 bu pc ler için en uygun diye gördüm ama...
  7. T

Windows 7 Türkçe dil desteği buldunduran İso dosyası var mı

Hocam o şekilde bakarsak direk Microsoftun sitesinden win 10 kurar kafam rahat formatlarım ama pc kötü win 7 gerek. 1613815084 Bilerek win 7 istiyorum yoksa win 10 kurar geçerim
  8. T

Windows 7 Türkçe dil desteği buldunduran İso dosyası var mı

Arkadaşlar format atmak için bir iso dosyası indirdim. O da sadece ingilizce çıktı. Bana %100 emin odluğubuz ve Türkçe dil içeren bir iso dosyası linki atma imkanınız var mı? Kurmak istediğim Windows 7 home 64 bit.
  9. T

Format Kurulum Ekranı Gelmiyor

Hocam açıkçası yazdırma olayı nasıldı hatırlamıyorum. Çünkü dediğim gibi ben Microsoft un sitesinden indirdiğim tool ile usb hazırlamıştım daha kolay olduğu için(sadece ileri ileri diyorsun ve her zaman en güncel sürüm oluyor). Ama yanlış hatırlamıyorsam ntfs ile ilgili bir ayarda vardı rufus...
  10. T

Format Kurulum Ekranı Gelmiyor

Bence şu aşamada en mantıklı şey farklı bir usb ile farklı bir win yazmanız. Şahsen Microsoft un sitesinden tool ile direk win10 indirin derim. Eğer sorun çözülmez ise başka ne yapabilirsin bilmiyorum. Aynı zamanda bilgisayarın eski gibi duruyor(bios eski sürüm). Boot u seçtikten sonra 30dk...
  11. T

Windows 10 Masaüstü İkonlarının Saydamlığını Ayarlama

O zaten var hocam ama ben sistem performansı için genel olarak kapalı tutuyorum. Ben o kapalı iken bunu yapmak istiyorum.
  12. T

Windows 10 Masaüstü İkonlarının Saydamlığını Ayarlama

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ikonlarımın saydamlığını değiştirmek, daha saydam yapmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Windows 10 2004 sürüm kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. T

format nasıl atılır

Format tan önce format usb si hazırlamanız lazım. Bunun için ise win10 kuracağınızı varsayarak Microsoft un sitesindeki tool ile usb hazırlamanızı şiddetle öneririm. Hem en güncel sürüm oluyor hem basit hemde iki saat düzgün link bulma ile uğraşmıyorsunuz. Format işlemi ie anlatılacak tarz dan...
Top Bottom