Arama sonuçları: *

• Users: umuttt
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. umuttt

Modding 0x8007371b windows update hatası çözüm rehberi

1-Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın. Çalıştır kutusuna cmd yazıp Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basarak yükseltilmiş Komut İstemi'ni açın. 2-Şimdi, Komut İstemi'ne aşağıdaki komutları yazın ve yürütmek için her birinin ardından Enter tuşuna basın: 3-ren C:\Windows\SoftwareDistribution...
  2. umuttt

Windows 10'a Dönmek Mantıklı mı ?

win11 sadece görüntü kalitesi ve yapay zeka için kullanımı uygun (bence) oyun oynayacaksan win10a kesin geç alttakini sorunun cevabını bilmiyorum
  3. umuttt

Windows 10 vs Windows 11

win 10 rami daha az yiyor o yüzden win10
  4. umuttt

bedava sınırsız vpn önerisi

VPN - Super Unlimited Proxy
  5. umuttt

Güncelleme Geçmişini Görüntüle

Güncelleştirmeleri kaldır desem bir sorun olur mu?
  6. umuttt

Windows Update Durdurmak

Güvenlik açığı gibi bir şey olur mu performansı çok fazla etkiliyor 1 hafta da bir güncellemelerin hepsini yapmak daha mantıklı geldi bana
  7. umuttt

Windows 11 geçmelimiyim ?

mayısta deniliyor
  8. umuttt

yazma kanka o zaman
  9. umuttt

geçebilirsin sistemin gayet yeterli
  10. umuttt

Windows 11 Home vs Pro ve key nereden alınır?

pro daha gelişmiştir Başlangıç düğmesini seçin. Ayarlar Sistem > > Etkinleştirme'yi seçin. Store'a git'i seçin.
  11. umuttt

Windows defender offline hakkında

Win 7 ekranı gibi bir yerde tarama yapıyor acikcasi korktum biraz bir sorun cikarmi
  12. umuttt

Hangi Windowsu kurmalıyım?

win 10 desteği kalkmaz yalnız win 11 de kurabilirsin sistemi oldukça iyi çünkü bir sorun çıkmaz win 10 ile win 11 arasında çok büyük bir fark yok alışabilirsin
  13. umuttt

i7 12700KF CPU ve GPU kullanımı %100

bios ayarlarından anlamıyorum ama ordan da olabilir hocam
  14. umuttt

daha çok sistem kullanıyor sistemle ilgili bir problem olabilir işlemci yerine ramlere aktarman lazım o gücü ama nasıl yapılır bilmiyorum 1674807534 ram kullanımı artar sadece onun yerine format atmayı denemeni öneririm
  15. umuttt

görev yöneticisi silinmez hocam nasıl çözülür anlamadım
  16. umuttt

görev yöneticisi nin değerleri değiştirme hızını normale al fazla hızlı değiştirdiği için böyle olabilir olmassa msi afterburnerdan bakmalısın
  17. umuttt

dün gelen güncellemelerden sonra hata almaya başladım

sürücülerin güncel mi
  18. umuttt

Windows 10 dan 11 e yükseltme

benim bildiğim win 11e geçerseniz uygulamalarınızı silmeden önce nasıl kurulum yapmak istediğini soruyor ordan temiz kurulumu seçersen bilgisayarın win 11 e sıfırlanmış olarak geçer bir de cs de düşük fps vermesi işletim sisteminden dolayı değildir driverlerının güncelliğini kontrol et 16 gb...
  19. umuttt

MsConfig ayarı değiştirdim pc açılmıyor

Format at direkt hocam en iyisi ve sunu unutma ki msconfig ayari degistirilmez ozellikle bellek olan kisim
  20. umuttt

Format sonrası win 11 kurmalımıyım ?

w11 bence geçme ekstra bir katkısı yok rami çok kullanıyor ısınma yapıyor
Top Bottom