Arama sonuçları: *

• Users: valoo
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. valoo

Kacak windows 11 nasil kurulur

internet kafeciler kuruyor windows defender vs. herşeyi kapalı olarak geliyor ondan bahsediyor sanırım
  2. valoo

Windows 11'e geçmelimiyim

işlemcin intelin 12.nesil işlemcisiyse yükseltme şekilde değilde usb ile temiz kurulum ile geçmeni öneririm
  3. valoo

Windows key etkinleştirme ?

yeni key iste
  4. valoo

W11 Pro etkinleştirme hatası

eğer windows 11 home sürümün var ise ilk başta cmd komutlarıyla windows 11 pro'ya yükseltip sonra 11 pro kodu girmen gerek yoksa pro key'i kabul etmiyor windows 10'daki gibi değil 1697359293 satıcıdan 1 tane daha isteyebilirsin çalışmadı diyip
  5. valoo

Anakart değişikliği ve format

Her ikiside olur ama internetsiz bir şekilde usb'li temiz kurmanı öneririm.
  6. valoo

format sonrası resimler nasıl kurtarılır?

formatı üzerine güncelle olarakmı kurdun eğer herşeyi silerek kurduysan ve harddiskteyse bu video yardımcı olabilir.
  7. valoo

Bu sistem ile Windows 11 e geçilir mi?

windows 11'i parçaların deskteklesede işlemci gücü yetersiz kalabilir. Pencereler arası geçişte alt tab vs. işlemci 4ghzlere çıkıp geri iniyor. Windows 11'de 12. nesil işlemcilerle daha uyumlu çalışıyor
  8. valoo

Windows VL ile normal sürüm arasındaki fark ne

Hem vl iso hemde normal windows 11 pro iso'su var. Bilgisayarımdaki lisans bios update yaptığımdan dolayı gitti. Donanım değişikliği tespit edildi yazıyor. Vl iso kurarsam ne gibi değişikler olur
  9. valoo

Bios güncelleme sonrası windows key gitti

Anakart modeli msi h610m-e bios güncellemesi yaptım bilgisayar 3-4 defa kendini açıp kapattı sonra bios ekranına girdim klavye mouse 5-10 saniye sonra kitleniyor 1-2 kere boyle oldu ayarlari default'a al diyorum ordada yine kitlendi. Xmp profilini aktif edip biostan ciktim sonra pc acildi...
  10. valoo

Windows etkinleştirme

Güvenilir. Eğer sorun çıkarsa direkt kodun yenisini yolluyorlar.
  11. valoo

Windows 11 21h2 Sürümünü nerden indirebilirim

bende bir siteden buldum 10.0.2200.194 sürümü ama hash değerleri diğer windows 11 pro ile tutmuyor. Bu linktekinide indirdim hash'ler tutmuyor 1695976898 vl sürümdür diye ekleme yapmışlar iso ile yine oynanmış oluyor ama sadece vl sürümlerini eklediyseler sorun olmaz
  12. valoo

21h2 sürümü yok bakmıştım
  13. valoo

Windows 11 internetsiz kurulum yapmak istiyorum. Windows 11 21h2 sürümünde internetsiz kurulum yapmak daha basit olduğu için indirmek istiyorum cmd'de kod yazamaya uğraşmak istemiyorum. Windows 11 21h2 oynanmamış temiz iso dosyasını nerden bulabilirim. Bir sürü site gzdim dosyasıyla oynanmamış...
  14. valoo

Sorunsuz windows kurulumu nasıl olmalıdır?

21h2'de yerel hesap açma zorunluluğu ve internete bağlanma zorunluluğu olmadan direkt windows kuruluyor. Ama 22h2 ile cmd komutlariyla kod yazmadan internetsiz kurulum yapilmiyor.
  15. valoo

windows 11 21h2 sürümü lazım hiçbir yerde temiz sürüm bulamadım
  16. valoo

İnternetli ve internetsiz windows formatı atılıyor bunlardan hangisini öneriyorsunuz. Ben bilgisayarı formatlarken internet bağlı şekilde yaptım realtek sürücüleri düzgün çalışmıyor geforce game ready sürücüsü çalışmıyor. Bilgisayara formatı sorunsuz şekilde nasıl atabilirim?
  17. valoo

işlemcim kötü en hızlı windows

İnternet kafeci güvenilir birisi varsa özel windowslar var. Windows 10 ile gelen gereksiz şeylerden arındılırmış versiyon var onlarda. Bir arkadaşıma tanığı bilgisayarcı windows 10 kurmuştu bütün ayarlar yapılmış şekilde geliyor. Windows search, sysmain ve performansı arttıracak bütün ayarlar...
  18. valoo

orijinal windows 11 den 10 a geçilir mi

Tamam oluyorsa öyle yap sıfır kurulum daha stabil olur. Windows 10 lisansını, usb ile windows 11'de kurduğumdada kullanıyordum. Sırf ordan yükle demene gerek yok lisans istiyorsan.
  19. valoo

sıfır windows 11 kurulu olarak geldiyse doğal olarak windows 10'a geri döndürülemez. Windows 10 iso indir sonra rufus ile flasha yazdır sonra pc'den bootlayıp kur internetten bakarak kurulum aşamalarını çok kolay bir şekilde yapabilirsin
  20. valoo

windows 10 iso indir flas'a yazdır sonra kur
Top Bottom