Arama sonuçları: *

1. variares d d

Windows 10 da bunu nasıl kaldırabilirim

Teşekkür ederim deneyeceğim
  2. variares d d

Windows 10 da bunu nasıl kaldırabilirim

Resimde belirtmiş olduğum gibi bu fotoğraf hakkında bilgi sembolünü nasıl silebilirim. Gözükmesini istemiyorum beni çok sinir ve rahatsız ediyor. Yardımcı olun
  3. variares d d

bugun itibari ile windows 11 gecilir mi ?

bozacam gay olacam gerekirse win 11 kullanacam
  4. variares d d

ben oyun oynuyorum kral ya kick twitch steam takiliyorum o zaman bir sorun yasamicam gibi tamam herkese tesekkur ederim
  5. variares d d

bende 16 gb DDR 4 3000 mhz ram var win 11 kullanmak istiyorum ama bende yavas hisetttim 9 ay once falan herkes memnunsa gecilebilir diyorusnuz yani
  6. variares d d

bir kac kez win 11 denedim ama hep sorunlar yasadim sonra win 10 a donmek zorunda kaldim. guncel olarak win 11 kullanan varmi ve yasadigi memnuniyet veya memnuniyetsizligi anlatabilir mi ? + ve - leri nelerdir suan icin ?
  7. variares d d

sürekli mavi ekran hatası alıyorum

dun mavi ekran hatası alıyom demıstım yardımcı olmustun dün win 11 vardı bugün win 10 a geçtim yine mavi ekran hatası alıyorum ama kodalrı farklı farklı hep bu sorunlardan nasıl kurtulcam yardımcı olabılır mısın 1 system service exception 2 PAGE_FAULT_İN_NONPAGED_AREA 3...
  8. variares d d

windows 11 de aniden mavi ekran hatası

tamam teşekkürler
  9. variares d d

knka sadece tek bi dosya var ayrıca arşivve ekle yapamıyom direk dosyayı bulut servislerine tuklesem lınk atsam oluyor mu 1634488928 https://disk.yandex.com.tr/d/hPukrOIwWLXFig
  10. variares d d

merhabalar windows 11 kullanıyorum pubg ve csgo da hata vermeden oyunundan atıyor ( kapatıyor ) yada aniden mavi ekran veriyor sebebi ne olabilir amd ryzen 7 2700x , sapphire rx590 s.e. ,msi b450 gaming plus max anakart , 16gb 3000 mhz ram , 2 tb harrdisk , 480 gb m2 ssd
Top Bottom