Arama sonuçları: *

• Users: xxsay
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. X

Windows artıları ve eksiler

sorun pazar payının o kadar büyük olması ztn resmen bi rakibi yok ve istediğini kullanıcıya yapıyor mac bir rakip değil çünkü sadece apple ürünleriyle kullanılıyor linux un doğru dürüst desteği yoktu yeni yeni oturmaya başladı tek seçeneğimiz gibi bir şey olmasa o pazar payı düşük olurdu muhtemelen
  2. X

Microsoft'tan korkuyorum

bağzı şirketler bilet gişeleri vesaire xpden vazgeçmeyenler varda arka kapı hala çalışmıyodur ya
  3. X

Microsoft'tan korkuyorum

xp vm de dene bide :ROFLMAO:
  4. X

Microsoft'tan korkuyorum

ooo valla yakalasalar siber suç iyi yırtmışın
  5. X

Microsoft'tan korkuyorum

öcü gelmiş
  6. X

Microsoft'tan korkuyorum

elimden kolay gelsin demek geliyor sadece günümüzdeki windows zorunluluğu yakında biter umarım
  7. X

Microsoft'tan korkuyorum

bu kadar takıntı yaşamayı unutturur insana valla azaltma dışında elden gelen bişey yok :(
  8. X

Microsoft'tan korkuyorum

tabi yine faydalı olur ama windows direk data topladığı için 50 diyelim biz ona:kekw: win11 de hesap zorunluluğu bile getirdi şerefsizler
  9. X

Microsoft'tan korkuyorum

maalesef bu işin pek kaçarı yok ne kullanırsan kullan sıkıntılı bir konu torr tek başına yetse keşke
  10. X

Microsoft'tan korkuyorum

ben şahsen microsofttan nefret ediyorum bilgi toplamaya gelince donumuza kadar alıyorlar bizim destekle işimiz olunca hiçbir halt olmuyor valorant oynamasam linuxa geçesim var çok fena ama işte
  11. X

Win11 22H2 önerir misiniz? ?

windowsu sıfırdan kurarak yani update üzerinden değilde usb ile win 11 i yükle demek istiyorlar
  12. X

Win11 22H2 önerir misiniz? ?

win10 ile farkı yok pek ya abartıyolar sadece görüntü ve güvenlik yaması
  13. X

Lenovo T430 laptopa işletim sistemi önerisi

8.1 yada 10 kur home ve pro arasında çok fark yok win10 pro da kastıysa home da da kasar
  14. X

windows 10 kuramıyorum

sistem parçalarını listelermisin
  15. X

Windows 11 Blur hatası

bende bu win10 da olmuştu nvidia denetim masasını sıfırlayınca düzeldi dene belki olur
  16. X

Bilgisayarım win10 destekler mi?

2gb ise win10 baya zorlar yükleme win7 64bit kur ztn win10 minimum 4gb ram istiyor
  17. X

Bilgisayarım win10 destekler mi?

ram miktarın ne onuda yazarmısın
Top Bottom