Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

windows 10 ekran görüntüsü

Win + PrtScreen yaptıktan sonra ekran görüntüsü almıyor mu? Sağ alttan aldıktan sonra gelen bildirime tıklayıp, kaydet diyor musun? Fotoğrafları, Bu bilgisayar>Resimler ile bulabilirsin.
  2. ~~Kamuran

Windows 10 kurulumundaki rufus dosya sistemi ne olmalı?

Ben her yaptığımda ve internetten baktıklarım öyle yapıyordu. 0.45, de Technopat'ta öyle yapıyor.
  3. ~~Kamuran

Windows 10 kurulumundaki rufus dosya sistemi ne olmalı?

NTFS yap.
  4. ~~Kamuran

Win10 pro icin key lazim nerden alabilirim

1 aydır kullanıyorum :)
  5. ~~Kamuran

''YARDIM'' Windows lisansı adres sorunu ''YARDIM''

Yaşadığın şehrin adını yaz salla kafana göre önemli değil. E-Postana geliyor sadece oraların dolması gerekiyor.
  6. ~~Kamuran

PUBG mobile kasma sorunu

Daha iyi bir sistemim var bende de çok fazla oluyordu ama ben bluestacks kullanıyordum daha sonra, https://syzs.qq.com/tk/ Buradan indirdim, sorun çözülmüştü.
  7. ~~Kamuran

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Lan satın aldıktan sonra mı söylenir :D 1596383014 Eline sağlık
  8. ~~Kamuran

Win10 key alınır mı

2 tl mi ben 12 tl olan aldım o siteden hâla bekliyorum sıkıntılı diye yazdım geri döndü 40 dakika sonra başka kod verdi sıkıntı daha sonra başka kod verdi yine sıkıntı. Microsoft sıkıntılı dedi. Bakalım geri dönecekmiş 1596292606 Ama yorumlar gayet iyi alabilirsin de
  9. ~~Kamuran

W10 Pro Key

Tamamdır bunu alacağım ayarlardan windows etkinleştir diyip kodu yazacam demi?
  10. ~~Kamuran

W10 Pro Key

Arkadaşlar, https://www.lazimbana.com/office-2019-professional-plus-mac-isletim-sistemi-p-1485188?gclid=Cj0KCQjwpZT5BRCdARIsAGEX0zkID7qsUOtw1JcC1y83ZWVSpgT2ysDvSsAtToiePHcBSiAWJpRzSscaAiNTEALw_wcB Bunu alıp aktifleştirmiş olur muyum?
  11. ~~Kamuran

Windows kurulumunda depolama oluşturma

Ah be reis böldüm .d bilseydim bölmezdim 1596055283 Bunu daha sonra birleştirebilir miyim?
  12. ~~Kamuran

Eyw reis peki bunları böyle bölmem performans etkiler mi?
  13. ~~Kamuran

Hocam ben şimdi ayırmak istiyorum, ama nereye kurulacak Windows bilmiyorum? 1596054923 Böyle yapsam nereye kurulmuş olacak?
  14. ~~Kamuran

Arkadaşlar birazdan sistemimi windows kuracağım sistemimde kingston a2000 var 500gblık ben bunu windows için ayrı diğer dosyalar, yazılımlar, oyunlar, falan kullanmak için ayrı bir disk mi oluşturayım? Sadece windows için kaç gblık disk oluşturmalıyım?
  15. ~~Kamuran

Toplama pc windows kurmak

3 TL :D reis kargo falan gönderilecek mi 1594127383 Memlekete geldim buraya kargo gelmez .d o yüzden en yakın verebilecek oldugum yere gitmek istemem
  16. ~~Kamuran

Orjinal ile bi fark olmuyor değil mi?
  17. ~~Kamuran

Yeni bir pc topladım siparişleri verdim gelince windows 10 pro kurmak istiyorum ama malum orjinal falan alınca fiyat uçuyor...
Top Bottom