Arama sonuçları: *

• Users: BNurullah
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BNurullah

Toshiba Yüsek Hızda Fan Sorunu

Toshiba Satellite u500–10m Linuxun bütün dağılımlarını kurdum sonuç; Fan yüksek hızda sürekli dönüyor. Eski yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla Toshiba windows'a mahkum ediyor fan hızı programlarının hiç biri çalışmıyor. Linux kurarken böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu?
  2. BNurullah

Masaüstü farkları Linux Mint

Reis amd ekran kartlı kullandım demişsin bende ATI mobility radeon hd4500series var nasıl güncelleyeceğim hakkında bir bilgim yok.. galiba ekran kartı güncel olmadığından fanım hep som hızda çalışıyor yardım eder misin?
  3. BNurullah

LinuxMint Fan ve Ekran Kartı Sorunum

ekran kartım AMD atı mobility hd 4570 series
  4. BNurullah

reis araştırdımda ekran kartı driveri güncel olmadığından dolayı son hızda çalışyor amd ekran kartı driverini Linux için bulabilir miyiz acaba? 1614445811 reis ekran kartımı söylesem bulabilir miyiz? mint kurdumbiraz araştırdım sanırım ekran kartı driverı güncel olmadığından dolayı bu kadar...
  5. BNurullah

Linux mint yükledim ama fan windowsta olmadığı kadar hızlı, sürekli ve çok sesli çalışıyor, nedeni ne olabilir.. ayrıyetten ati mobility radeon hd4570 series ekran kartım var driverini nasıl kurarım?
Top Bottom