Arama sonuçları: *

1. Efe Gaydal[Unofficial]

En yeni PARDUS sürümü gerçekten bi harika olmuş...

senin shitpost dunyasından haberin yok heralde tabi 7 yasında olunca dunya sadece okuldan ibaret oluyor gerisi sapkınlık haklısın neyin kafasını yaşıyorsun dostum kaç gündür burda pardusu eleştirdik diye kuduran sanki babasının malı gibi olmayan seylerle savunmaya kalkan sensin pardus pardus...
  2. Efe Gaydal[Unofficial]

yemedi kacti eleman IPUHASDFIHOPUADFSIOPUYGDFASGIOUYADFSIPUADFSADFS
  3. Efe Gaydal[Unofficial]

haci ben pardusun kullanici sayisinin bu forumdaki üye sayısından az olduguna hala inaniyorum bu iddiamin arkasındayim
  4. Efe Gaydal[Unofficial]

bu birkaç sorundan daha ote bişey direk destegi yok madem yerli ve milli niye "yerli ve milli" e imza ile calismiyor? daha "yerli ve milli" ürünlerle calismayan "yerli ve milli" isletim sistemine ne dememi bekliyorsun sen cok taktir gormussun herhalde pardus diye aglayarak. ben senden taktir...
  5. Efe Gaydal[Unofficial]

savununca mantıklı bi yanıt vermıyorsunkı anca "soyledigin yalan ben hakliyim" yaziyorsun pardus forumdan link atiyoruz e imza calismiyor diyoruz yalan dıyorsun ciddiye alinmayacak asıl ınsan sensin aslında
  6. Efe Gaydal[Unofficial]

can yücelin bi sözü var bilir misin "Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz. Lan bu kadar . yi nasıl anlatayım küfürsüz?" aynı o hesap düşün pardus gibi bi dagıtıma ne dememi bekliyorsun postlarımı okusan zaten böyle bi sorun yasamayacagız ama okumuyosunki sana çok basit ornek attim o...
  7. Efe Gaydal[Unofficial]

dostum bu gercek e imza calismiyor pardusda pardusun bu kadar fanboylugunu yapma artik acinasi haldesin adamların kendi forumlarinda bile var bir cok konu 10 dklık ınternet arastırması yaparak bulabilirsin: https://forum.pardus.org.tr/t/e-imza-calistiramama-sorunu/20954 ama tabi "pArDuS yErLi...
  8. Efe Gaydal[Unofficial]

bu lafları nerden okuyon sen oyle kardesim gercekler acidir baklava tatlidir saglik bakanliginin pardus sayfasının windows server ile calismasida zaten sizin ne kadar acınası halde oldugunuzu dogruluyor
  9. Efe Gaydal[Unofficial]

"çoğu devlet kurumu", "veri merkezleri" bunlar birer örnek degil "çoğu" gibi kaçamak yanıtlar yerine gerçekten kullanan karsilastigin biyeri göster lütfen dostum ben sana sundum. ayrıca veri merkezleri vb. pardus kullanmaz çünkü herhangi bir sundugu bir sey yok yani zaten server dedigin alette...
  10. Efe Gaydal[Unofficial]

zaten adam akilli tartisamiyorsunki sadece yalan diyip geçiyorsun karsılıgında birsey sunamıyorsun. mesela soylediklerimden hangisi yalan? "saçma sapan iddialar" dedigin gerçekler. ben burada uydurma bilgilerle kötü demiyorum ortada iyi bir şey olsa iyi bir şey derim ama yok degil işte kötü olan...
  11. Efe Gaydal[Unofficial]

yalan olmadıgını 10 dakikalık bir internet arastırması sonrası ogrenebilirsin ama bunu yapsan zaten suanda bunu tartısıyor olmazdık bi isletim sistemine yerli diyebilmen için üzerinde cidden bi emek ve calisma olması lazım. benim burda bahsettigim pardus yerli ve milli degil yerli ve milli bi...
  12. Efe Gaydal[Unofficial]

oncelikle pardus yerli ve milli degil sadece masaustu arkaplanı degistirilmis debian pardusa özgü bisey degil gene linux dagitimlarinin saglamis oldugu temel özellikler bunlar düsman olmayla alakası yok ortada bi isletim sistemi var okey ama kötü kötü kötü yani ne yapalim kötü olan bişeye iyi...
  13. Efe Gaydal[Unofficial]

linux nedir linux sırları onemli bilgiler

allahin izniyle 2053de dünya deviyiz 5g falan bos dünyanın en ıyı ınterneti sarayda bak bütün fiber aglar saraya bagli niye dünyanın en ıyı hackerları orda cunku
  14. Efe Gaydal[Unofficial]

hojam konu nerden buraya geldı neyse dusuncemı soylıyım hocam pardus en ıyı dagıtım cünkü sayın cumhurbaskanimiz sarayi onun ıcın kurdu sarayda dünyanın en ıyı hackır ınsanlari ve bütün developerlari bulunuyor. dünyaca ünlü mossad ajanlari falan kacirilip saraya getirildi. sarayin her bi...
  15. Efe Gaydal[Unofficial]

kisisel kullanımda zorin os baslangıc dostu olarak isinizi gorecektır. onun dısında ileride fedora falan gecebilin deepinde bakabilin güzel bi arayüzü war hoj duruyo ama çinliler yapmıs patlamasın elinde dikkat et ubuntu dde kur hojam 1725047564 hacker rehberim var haci okudunmu sen...
  16. Efe Gaydal[Unofficial]

dostum raspberry pi 5 + ugreen sata usb dockda takili wd ultrastar dc hc550 16 tbım war ne anlatiyon
  17. Efe Gaydal[Unofficial]

live usb hazırlayip test edip ona gore geçebilirsin muhtemelen bir sıkıntı yaşamazsın ugreen kaliteli bir marka ve saglam bilindik çiplerden koymustur. tetheringde zaten calisiyodur bicok android ciyaz var test etmısdır bi allahin kulu illaki buarada diger konularimida incelyyebilrisinz...
  18. Efe Gaydal[Unofficial]

Turk-Os nostalji dağıtım

guzel dagıtım helalolsun
Top Bottom