Arama sonuçları: *

• Users: Glitchy
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Glitchy

Windows vs linux vs macOS vs UNIX

Windows candır
  2. Glitchy

Linux Ubuntu için Rufus ayarı yapamıyorum

Bir program indirmek için 2 saat uğraşıyorum resmen sorunları hiç bitmiyor. Windowsda indir aç kur bitti. Linuxta terminalmış sudo apt bla bla bitmiyor çilesi.
  3. Glitchy

Şahsen ben denediğim an windows'a geri dönmek için 100 takla attım resmen, eğer Windows geri geçmek istersen bu linuxta imkansız gibi bir şey, bununla ilgili bir konu açmıştım linux kurunca pişman olursan bana söyle link atarım.
  4. Glitchy

Maalesef 3 gb yetmez, hem linux neden geçmek istiyorsunuz ?
  5. Glitchy

Devamını okudunmu ?
  6. Glitchy

Kendin biçimlendir usbyi öyle at. DÜZENLEME : la 3 gb usbye ne atacan :kekw: 1624916006 3 gb usbye 32 bit iso dosyası bile girmez en az 8 olmalı.
  7. Glitchy

Linux dağıtımı önerisi

Yeni kullanacaksan Mint ve ubuntu öneririm.
  8. Glitchy

Herhangi Bir Linux'u Nereden İndirebilirim?

Windows geçmiyeceğine eminsen bence Mint ama Windows'a geçmek içinse Ubuntu.
  9. Glitchy

PulseAudio'yu nereden kapatıyoruz?

@Sude'
  10. Glitchy

En İyi Linux Hangisidir?

Hocam ben mint kuramamıştım ancak daha iyi olabilir onun hakında bir şey diyemem ancak yeni başlayanlar herhangibirini kurabilir zorlukla alakası yok diyorum.
  11. Glitchy

En İyi Linux Hangisidir?

Hocam ben linux 1 kere görmedim. Direkt ubuntu kurdum gayet kolay. Videodan felan arayüzünü bile görmemiştim
  12. Glitchy

En İyi Linux Hangisidir?

Ben ubuntu ile başladım gayet kolay oldu pek fark yok sanırım.
  13. Glitchy

En İyi Linux Hangisidir?

En iyi linux, linux olmayandır. linux önermem, ama illede istiyorsan ubuntu iyidir program kurmam, oyun oynamam diyorsan
  14. Glitchy

YARDIM Linux ile format usbsi hazırlama

hocam windows yukledim tesekkurler
  15. Glitchy

@Sude'
  16. Glitchy

Dediğinden 1 gram şey anlamadım anlamakta pek istemiyorum o.O2 win7 isosu indirdim onu RUFUS gibi bir programla linuxdan nasıl yazdırırım diyorum 1621930480 @Emre123a
  17. Glitchy

YAv kim dedi win10 kurucağımı pc çöp o.O2 usbye yazdırmam lazım iso dosyam var.
  18. Glitchy

YARDIM Linux ile format usbsi nasıl hazırlarım ? Windows kurucam. 1621929061 Linux Ubuntu 20.04 64 bit kullanıyorum 1621929105 @Caner Kösedağ o.O2 @Kamina
Top Bottom