Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

2 Gb Ram'li Pc için Linux Önerisi

''Linux'e vesaire alışamazsan w7 home basic kurarsın o halde.'' Karın ağrın tam olarak ne anlamadım ama adından da ne olduğun belli oluyor o yüzden çok uzatmayacağım
  2. MuratTheFounderOfGariban

Zahmete girmem merak etmeyin. o sistem 3 gb gibi bir ram ile windows 7 home basic'i rahatlıkla kaldırır ve kullandırır. Linux'e vesaire alışamazsan w7 home basic kurarsın o halde. yalnız 32 bit olmasına dikkat et windowsun yediği ram oranı ciddi şekilde azalıyor 300 400mblere düşüyor. O Haliyle...
  3. MuratTheFounderOfGariban

Açıkçası windows dışında ki işletim sistemlerini pek bilmiyorum ama eğer windowstan devam etmek isterseniz windows 7 home basic kurabilirsiniz. ayrıca sistemini DDR kaç belki elimde varsa bir ram gönderebilirim
  4. MuratTheFounderOfGariban

Düşük Sistemli Bilgisayarda Oyun İçin Hangi İşletim Sistemi Daha İyidir?

Desteğinin kalkması hala kullanılamayacağı anlamına gelmez ki https://www.warezturkey.me/31736-windows-7-professional-sp1-32-64-bit-turkce-2015-guncel-indir.html
  5. MuratTheFounderOfGariban

Düşük Sistemli Bilgisayarda Oyun İçin Hangi İşletim Sistemi Daha İyidir?

Windows 7 Professional iyi gider bu sisteme 1660411460 Ayrıca am+ veya am3 bir anakartın var sanırım güzel bir sistem çıkar burdan eğer azıcık bütçen varsa
Top Bottom