Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

valla linuxla neden uğraşır normal kullanıcı (örnek ben hack mack işim olmaz) özelleştirme seçenekleri windowsa kıyasla çok fazla, beni linuxa çeken o oluyor onun harici bana bi getirisi götürüsü yok. Windowsta oyun oynatıyor dizi film izletiyor sonuçta.
  2. Necromancerr

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

Bakalım bende yeni bir sistem toplar yada laptop alırsam eğer 2 ssd ile dualboot yapmayı düşünüyorum birinde ya arch linux yada ubuntunun bi alt dağıtımı olur birinde de gene win11 olur günlük takılmada vs linuxla takılır film izlerim vs oyun oynayacağım zamanda geçerim windowsa babalar gibi...
  3. Necromancerr

Klavyeden şapkalı â nasıl yaparım

Shift + 3 sonra 3 ü bırakıp a bas örnek â shifte basmaya devam edersen  yapar.
  4. Necromancerr

Eski laptopum için linux önerisi

https://linuxmint.com
  5. Necromancerr

Eski laptopum için linux önerisi

Linux mint kurabilirsin. akla gelen ilk dağıtımlardan windowslada benzer hem
  6. Necromancerr

Oyuncu olarak linux mu windows mu?

Linux oyun harici cidden güzel bir OS ama oyun konusunda windowsun eline su dökemez
  7. Necromancerr

4gb ramli laptobum var Linux'a geçilir mi?

Xpyi ben çok kısa süre kullandım benim ağırlıkla kullandığım sistem Windows 7 idi vistadan geçmiştim vista sistemi çok öldürüyordu o dönemin düşük seviye sistemlerinde patates oluyordu sistem 2020 ye kadar w7 olan bir masaüstü bilgisayarım vardı o masaüstünün yanınada win10 ile gelen laptop...
  8. Necromancerr

Valla hocam dediğim gibi etrafımda hep windows işletim sistemi vardı 5-6 yaşlarından 11-12 yaşlarına kadar safi windows kullanıp bir anda köklü değişiklik yapamamıştım ki ondan beridirde gene windowstan devam ediyorum windows vista-7-8-8.1-10-11 diye devam ediyor bende Mac OS kullanabilirim gibi...
  9. Necromancerr

Valla hocam ilkten arayüzüne alışamamıştım ki ben linuxu çok küçükken kullanmayı denemiştim 11-12 yaşlarındayken (şuanda 18 yaşındayım) ondan beridirde windowstan kopamadım her zaman gerek etrafım olsun gerek ortaokulda okuduğum okul olsun windows işletim sistemi vardı bu yüzden windowstan devam...
  10. Necromancerr

Linuxa Geçilir alışırsanız eğer kopamazsınız linuxtan ben bi alışamadım gitti windowstan max mac os geçerim linuxa hiç alışamamıştım
Geri