Arama sonuçları: *

• Users: PROZ
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. P

En hafif masaüstü hangisidir? Linux

Çok normal. SSD artık ne olursa olsun şart. Benim eski bilgisayarım sizinkine benziyordu Win 10 Pro kasmıyor SSD sayesinde.
  2. P

En hafif masaüstü hangisidir? Linux

SSD var mı?
  3. P

Linux Hakkında Sorularınızı Sorabilirsiniz

Linux konusunda özelden soru sorabilir miyim?
  4. P

Sanal makineye linux kurulmuyor

Dd modu nedir? 1612435447 Fat32 uefi.
  5. P

Sanal makineye linux kurulmuyor

Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum. Bir kuramadım. Kurmasına kuruyor ama donra pc siyah ekranda kalıyor. Sanal makine değil direk pc. Sonra kapatmadan çözülmüyor yardım eder misiniz?
  6. P

Linux Mint Kurulumun da takıldım

Hallettim ekran kartı sıkıntılı imiş. No mode set komutuyla çözdüm.
  7. P

Dosya sıkıntılı imiş. Ne yapabiliriz başka? 1612083660 @MisakiTaro acaba rica etsem siz TP'de konu açabilir misiniz? Banımın bitmesine bayağı var. Yaparsanız mutlu olurum.
  8. P

Banım açılırsa inşallah. 1612080991 Coulden't get size diyor. Değişik. 1612081069 Koskoca forumda linuxçu olmamasıda ayrı bir şey.
  9. P

Fast boot kapatınca bıosa atıyor. Ben yinede kapattım. Secure boot galiba safe boot yokda. 1612080615 Hem universal usb ile hemde rufus ile denedim aynı şey.
  10. P

@MisakiTaro
  11. P

Önüme kim gelirse etiketleyim dedim sen geldin sjsjsjsjs
  12. P

@cfranko 1612047553 Koskoca forumda yardım edecek yok mu?
  13. P

Arkadaşlar Linux Mint Cinnamon Kendi sitesinden indirdim. Universal Usb ile Fat32 biçiminde biçimlendirdim. F8 tuşu ile usbyi seçtim. Sonra kurulum ekranı geliyor oradan kuru seçiyorum ama siyah ekranda bayağı kalıyor. Ne yapmalıyım? R5 2600X ASUS ROG STRIX X570-E GTX 1050 Ti Corsair...
Top Bottom