Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Linux İşletim sistemi kullanılırmı ?

Güzel bir dağıtım forum yada döküman durumu nedir bilmiyorum. Ubuntu forum vardı orası hala aktifse en azından çözemediğinizi sorup yanıt alabilirsiniz. Destek anlamında onuda düşünebilirsiniz.
  2. S

Linux İşletim sistemi kullanılırmı ?

Windowstan farklı. Daha önce kullanmadıysanız alışmak gerekiyor. Kurcalamayı seviyorsanız yükleyin. Sorup yanıt alabileceğiniz dağıtımları tercih ederek başlamanızı tavsiye ederim.
  3. S

HP Laptop'da Linux Mint Kurulmuyor

Açılışta f9 ile boot menü açmayı deneyin. modele göre f8 f10 yada f12 de olabilir. Boot menüden kurulum usb seçeceksiniz.
  4. S

Linuxu usb üzerinden açamıyorum lütfen yardım

Sonuç?
  5. S

Konuyu okudum zaten. Bios'ta ki menüden bahsetmiyorum. Asus için esc f10 yada f12 tuşlarından biriydi ayrı bir boot menüsü var orda bağlı cihazlar listelenir. O menüden usb görebilirsin.
  6. S

Asus'da açılırken f2 ile boot menüsüne girmeyi denediniz mi? @TİTAN. Düzeltme; esc olacaktı f2 bios olması lazım.
  7. S

Cihazınız neydi?
  8. S

Neden Pardus'a Destek Vermeliyiz?

Sanırım bu konuyu yakından takip ediyorsunuz? Pardus neden 2 ye bölündü? Debian dağıtımı haline geldiği doğru mu? Sanırım 2 yıl önce bir göz atmak istemiştim, topluluğun dağıldığını görünce vazgeçtim.
Top Bottom