Linux mint yükledim daha da hızlandırmak performansı daha da iyi olması için nasıl ayarlamalar yapabilirim veya hangi uygulamalar yükleyip silebilirim?
linux kurduktan sonra yapılması gerekenler nedir hani illa bunu yap dediğin bişi var mı ?
sudo apt update ve upgrade yaptım sadece onuda videodan gördüm
Cevapların için teşekkür ederim. Bişi daha sorayım linux ile neler yapılabilir peki oyun desteği kısıtlı deniliyor-netflix app falanda yok sadece görünüm amaçlımı kullanabilirim linux u ?
@iloveichigo bişi daha sormak istiyorum macOS kurabilir miyim yoksa sadece apple cihazlara mı ?
Kuruluyorsa sistemim yeterli mi ?
Linux u da macOS u da değişiklik olsun diye görünüm amaçlı ve sadece netflix-video-yayın falan izlemek için kullanmak istiyorum.
(Netflix den bu kadar bahsetmemin...
Sistemim imza kısmında yazıyor 2 tane hdd var 1 tanesine kurmayı düşünüyorum. Oyun desteği kısmında sadece lol açsa yeter gibi başka bişi oynamıyorum zaten. Önerebiliceğin dağıtım var mı senin de ?
Daha önce hiç kullanmadım, tek bildiğim işletim sistemi olması.
1-Bilgi alabileceğim makale-video önerir misiniz.
2-Nasıl kurabilirim ?
3-Hangi sürümünü kurmalıyım ?
4-Windowsdan farkları nedir ?
5-Windowsda ki gibi store uygulaması var mı ?
6-Windows 8.1 kullanıyorum linux a geçsem açılış...
1) Lol-bf3-ets2-ats genelde bu oyunları oynuyorum bu oyunlar linux da çalışır mı ?
2) Birde linux hayatımda hiç kullanmadım ve baya çeşidi var sanırım hangisini kurmalıyım ?
3) Windows 8.1 kullanıyorum şuan linux da bu oyunlarda performans değişikliği (fps artışı) olur mu ?
1625408582
linuxdan...