Arama sonuçları: *

• Users: asemih159
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. asemih159

Linux Bilgisayarı Yerel Ağda SSH ile Kontrol Etmek

Merhaba, Elimde eski bir bilgisayar var. (1 GB RAM) Ve içine masaüstü ortamı olamayan bir Linux kurmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir Linux var mı? O bilgisayara monitör bağlamak istemiyorum, yerel ağ üzerinden SSH bağlantısı ile kontrol etmem mümkün mü? Ana bilgisayarımdan SSH ile konsol...
  2. asemih159

Ubuntu Server'de Port Açma

Merhabalar, Windows 10 işletim sistemli cihazımın içine (Windows 10'un içinde gelen) Hyper-V ile bir Ubuntu Server kurdum. Ubuntu'nun içine de Minecraft'ın server yazılmını kurdum. Ve sorunsuz çalıştı. Windows 10'dan Minecraft sunucuma bağlanmaya çalıştığımda sorunsuz bir şekilde sanal Ubuntu...
  3. asemih159

Kali Linux 2020.2 İnterneti Wired olarak görüyor

Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama; Kablosuz bir bağlantı gibi görünsün istiyorsan laptopun içinde gelen dahili Wi-Fi kartı işini görmez. Harici bir adaptör bağlamalısın.
  4. asemih159

En iyi Linux dağıtımı?

Açıkçası; -Yazılım geliştirme, -Arayüz, -Ethical hacking araçları VE: Asıl bilgisayarımdan ayrı tehlikeli işlerde kullanmak için.
  5. asemih159

En iyi Linux dağıtımı?

Merhaba; Sizce en iyi Linux dağıtımı hangisidir. Dual Boot yaparak Windowsla birlikte kullanmayı planlıyorum.
Top Bottom