Arama sonuçları: *

• Users: naberr
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. N

NVIDIA FX5200 ve Intel Celeron (Nesli Bilinmiyor) için işletim sistemi tavsiyesi

macera olmaz boşa uğraş olur eski sistemleri ben bilirim format yemiyorlar. usb format yemiyor desteklemiyorlar. cd gerekiyor cd ile uğraşıyorsun format attın driver bulmak çok zor saatlerini alıyor tamamen gereksiz uğraş
  2. N

NVIDIA FX5200 ve Intel Celeron (Nesli Bilinmiyor) için işletim sistemi tavsiyesi

bence o bilgisayarla vaktini heba etme format atman bile 2 gün sürer atsan bile driverlarıyla uğraşman bile ayrı dert google 'ye bile zor girersin. at çöpe gitsin gençsen getir kuryesi falan ol 1 ayda güzel ikinci el i5 3. nesil falan alırsın windows 10 bile biraz kassada kullanırsın. o...
  3. N

baktım nete 350-400mb ram kullanır yazıyor antiX daha iyiymiş ram kullanımında 110mb falan kullanır yazmışlar 256mb ramda çalışır yazmışlar. antiX dağıtımını dene istersen
  4. N

xp harici zor ona linux internette araştırman lazım driver sorunları çok oluyor onda windows 7 live atabilirsin belki o da sistemi her kapattığında sıfırlanır sadece google girmek için kullanabilirsin live versiyonu
Top Bottom