Arama sonuçları: *

• Users: berke.
  • In macOS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. berke.

MACBOOKTA FIFA24 NASIL OYNANIR?

Nintedo Switch versiyonu oyunun bir nevi Lite versiyonu gibi bir şey sıcaklıkları kontrol etmeniz sağlıklı olur oyun içerisindeyken, EA FC 24 versiyonunu bulabilir misiniz bilmiyorum ama FIFA 23 için link verilmiş sanırsam.
  2. berke.

Sorumluluk size ait fakat Github üzerinde açık kaynak kodlu https://github.com/Ryujinx/Ryujinx güvenilir olduğunu düşünüyorum. 1702492029 EA FC yok Geforce Now'da Anticheat yüzünden.
  3. berke.

Nintendo Switch Emulator ile oynamayı deneyin, oyunu normal MAC'te Windows kurarak oynayamazsınız zaten oyun optimizasyon olarak berbat.
  4. berke.

Windows PCye MacOS Nasıl Yüklenir/İki işletim sistemi nasıl kullanılır?

Ekran kartın ve işlemcin destekliyor diye biliyorum fakat emin olmak için OSXInfo forumuna sorabilirsin.
  5. berke.

Windows PCye MacOS Nasıl Yüklenir/İki işletim sistemi nasıl kullanılır?

Technopat'ın kurulum videolarını, OSXInfo üzerinden imaj dosyalarını alarak kurulum yapabilirsin. Bu forumda pek yardım çıkacağını düşünmüyorum.
  6. berke.

Huawei matebook d16 ya macOs kurmak

Arkadaş MAC yapmak istediği için direkt düşse bile işine yaramayacak, o bütçeye Mac almak daha mantıklı.
  7. berke.

Huawei matebook d16 ya macOs kurmak

10.nesil üstüyse MacOS kuramazsınız. Dahili GPU desteklenmiyor çünkü.
  8. berke.

Hackintosh kursam ios geliştirme ve mağazada uygulama yayınlama yapabilirmiyim ?

2.ci sorunuzun cevabını bilmiyorum hocam ne yazık ki.
  9. berke.

Hackintosh kursam ios geliştirme ve mağazada uygulama yayınlama yapabilirmiyim ?

Ryzen mobil işlemcilerin Hacintosh desteği yok diye biliyorum hocam.
Top Bottom