Arama sonuçları: *

1. B

Flowchart Visual Programming 3.01 indirme linki?

hatırladığım kadarıyla sağlamindir gibi siteler güvenilir değil
  2. B

Flowchart Visual Programming 3.01 indirme linki?

Bu programın kendi sitesindeki indirme linkini bulamıyorum hep sağlamindir falan var. Elinde virüssüz olan veya güvenilir sitesini bilen atabilir mi?
  3. B

solid works ''diskinizde boş alan az mı?'' hatası

belki programın sonuçlarını d diskine atması için ayarlamıştır diye demiştim ama siz daha iyi biliyorsunuzdur
  4. B

olur biraz boşaltın derim gereksiz dosyaları silerek
  5. B

bilgisayarınızda ne kadar boş alan var
  6. B

Cpthost nedir? Hakkında bilgi verebilir misiniz?

geçen gün yaptım daha ve teşekkürler bilgilendirme için
  7. B

düzelttim teşekkürler
  8. B

Discordda oyun ekleye basınca gördüm cpthost diye ve internette araştırma yaptım biraz. Pek bir bilgi bulamadım ama bulduğum bilgiler arasında uygulamarı %66 ihtimalle izliyormuş ve zoom ile birlikte gelebiliyormuş sanırsam. Ama bazı virüsler de kendini cpthost diye gösterebiliyormuş. Bir...
  9. B

Bende office 365 yok ama denetim masasında onun uygulamaları gözüküyor?

evet yeni aldım ama laptop değil ama premium değilmiş sanırım böyle yazıyor kullanabiliyorum yine de
  10. B

Bende office 365 yok ama denetim masasında onun uygulamaları gözüküyor?

bende office olmamasına rağmen denetim masasında bunlar gözüküyor arama kısmına yazınca da oradan girebiliyorum bu normal mi?
  11. B

PC'deki gereksiz dosyaları nasıl silebilirim?

o rehberi atabilir misin rica etsem?
  12. B

driverpack uygulamasından eksik sürücüleri kurma ve diğerlerini güncellemeli mi

yorumlara baktım evet çok kötü diyorlardı sildim teşekkürler
  13. B

evet driverpack diye microsoftun olması lazım 1600787966 yok microsoftun değilmiş sanırım
  14. B

bunların güncellemesi çıktı ama size de bir sorayım dedim güncellemeli miyim ve bunlar son sürüm mü oluyor eski sürüm eksik sürüm indirmez değil mi
  15. B

rivatuner gerekli mi

anladım teşekkürler
  16. B

rivatuner gerekli mi

msi afterburner ile rivatuner adlı bir program indi gerekli midir siliyim mi kalsın mı
Top Bottom