Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Kasperky nereden indirebilirim?

Arkadaşlar başlıkta belirttim.
  2. Dusmax

Trojan.exe buldu uyarısı.

Arkadaşlar bilgisayar komple tarandı 850 bin dosya tarandı ve Güvenli dedi kasperky.106 dosya silmiş ve hepsi Trojan.Şimdi PC güvenli midir? Ben USB'ye windows kurup yeni bilgisayara taksam sorun olur mu? 1715679170 2. Tam taramayı yaptım ve komple temiz ama bu sefer 440 bin dosya taradı
  3. Dusmax

Kanka bu pcye yapmıcam kurulumu laptopa yapacaktım.Kasperky önce usbden temizledi sonra pcden temizledi şimdi tam tarama atıyo tekrar.Usbyi biçimlendirdim.Virüs programı virüs olsa bulur gibime geliyor.Bilgisayara format atamam içinde ki fotoğrafları her şekilde bir depolama birimine almam...
  4. Dusmax

Kanka hiç bir zaman korsan windows indirmedim.USB klasörü takınca açıldı ama sağ altta kasperky direkt uyarı verdi ve temizle dedim. Arından USB'yi biçimlendirdim.Kasperky ile hızlı tarama yaptım PC'ye ve tehdit bulmadı.Tam tarama da başlatayım mı?
  5. Dusmax

Arkadaşlar USB'ye Windows kurmak için masaüstüne usb taktım ve kasperky direkt uyarı verdi Trojan.exe zararlı yazılım bulundu dosya ise MusaLLaT.exe nasıl temizlemek istersiniz diye 2 seçenek sundu.Sonra temizlemeye bastım Pc'ye 2 kere restart attı falan.Bu virüsü programlar algılar demi...
  6. Dusmax

Google Fotoğraflara yedeklediklerim durduk yere silinir mi?

Google fotoğraflarda ki kaybolan veya durduk yere karşı taraf kaynaklı sorundan silinen fotoğrafları da mı getirir uygulamalar?
  7. Dusmax

Google Fotoğraflara yedeklediklerim durduk yere silinir mi?

Arkadaşlar telefonuma format atıcam ve yaklaşık 60 GB fotoğraf ve videolarım var.Bunları Google Fotoğraflara yedekledim fakat güvenemiyorum.Telefonu formatlıcam ve o veriler telefondan gidicek bu yüzden tek bulut depolamada kalıcak ama güvenemiyorum.Yedeklediklerime bir şey olur mu?
  8. Dusmax

Virüs programı önerir misiniz

Deneme sürümü olmuyor
  9. Dusmax

İkisinde de deneme sürümü olmuyor
  10. Dusmax

Maalesef etkinleştirmiyor
  11. Dusmax

Arkadaşlar bilgisayarımda virüs var mı yok mu emin olmak için güçlü ve tüm olabilecek zararlı dosya veya virüsleri ayırt eden bir program önerisi yapabilir misiniz? (Ücretsiz bir program)
  12. Dusmax

MSİ Afterburner yüklenmiyor (Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

Arkadaşlar sitesine giriyorum MSİ'ın indirmeye basıyorum tepki yok,Dragon Center'e basıyorum indirme kısmı açılıyor.Yardım eder misiniz.
  13. Dusmax

Discord'um açılıyor ama görüntü yok.

3 kere göz gezdirdim konuyu açıyorken gözüme denk gelmedi demek ki 1613580013 @Mehmet Yılmaz yükseltebilir misin hakkım kalmamış 1613582418 @Mehmet Yılmaz @banxtre yükseltebilir misiniz?
  14. Dusmax

Hangi konuya ekleyeyim?
  15. Dusmax

Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım hala aynı yardımcı olabilir misiniz?
  16. Dusmax

OBS açıkken oyun kasmıyor ama videoyu açtığımda video kasıyor.

Aynı sorun bende vardı FPS sabitle bir yazılım çok yükleniyor o yüzden sanırım OBS discord sunucusuna gir orda yardımcı olurlar çözüyorlar her şeyi
Top Bottom