Arama sonuçları: *

1. Ensar

ChatGPT Android Uygulaması Çıktı

OpenAI'ın ChatGPT uygulaması Android için yayınlandı. Daha önce yayınlanmıştı ama Türkiye'de indirilmeye yeni açıldı. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt
  2. Ensar

ChatGPT silinen hesap

Attım ama sonuçlanmadı.
  3. Ensar

ChatGPT silinen hesap

ChatGPT hesabımı silmiştim. Şimdi eski hesabıma giremiyorum: Aynı telefon numarası ile yeni hesapta açamıyorum. Çözümü bilen var mı?
  4. Ensar

IObit Uninstaller Güvenilir Mi?

Yanlışlıkla konuyu yükselttim, 6 ayı geçtiğini farkındayım. Çaktırma.. ;)😁
  5. Ensar

Revo Uninstaller yükledim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. 🙏🙂
  6. Ensar

uBlock Origin vs AdGuard

Hangi reklam engelleyici daha iyi? uBlock Origin mi? AdGuard mı?
  7. Ensar

Google vs Google Go (Anket)

Google kullanırken bazen şöyle bir sorun yaşıyorum; bir şey aratıyorum, girmek istediğim siteye tıklayınca siyah ekranla karşılaşıyorum ve Google donuyor. Bu yüzden Google Go indirdim. Arama çubuğu alt tarafta olduğundan biraz farklı geldi ama bence gayet güzel. 👍 Bu arada kullandığım cihaz...
  8. Ensar

Evet, öyle de diyebiliriz.
  9. Ensar

Sizce hangisi daha iyi? Bence Google Go Google'dan daha iyi. Çünkü Google'da karşılaştığım bazı hatalarla Google Go'da karşılaşmadım.
  10. Ensar

MSI Afterburner İndirme Sorunu

Sanırım siteden kaynaklı genel bir sorunmuş. Forumda birkaç arkadaş daha konu açmış. Bugün indirmeye çalıştığımda sorun düzelmişti. MSI Afterburner indiremiyorum | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) msi afterburner yükleme hatası | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
  11. Ensar

MSI Afterburner İndirme Sorunu

MSI Afterburner programını MSI'ın sitesinden indirmeye çalıştığımda inmiyor. Bu sorun sadece bendemi var yoksa genel bir sorun mu? Afterburner (msi.com)
  12. Ensar

AdBlock Plus vs uBlock Origin

Ben de AdBlock Plus kullanıyordum ama bazı reklamları engellemiyor. Adguard ve uBlock Origin öneriyorlar. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ya da başka tavsiye ettiğiniz reklam engelleyici var mı?
  13. Ensar

Reklam Engelleyici Önerisi

Tarayıcı olarak Microsoft Edge ve Opera GX kullanıyorum. Reklam engelleyici olarak; Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kullanıyorum, Microsoft Edge'de Adblock Plus kullanıyorum ama bazen reklamları engelleyemiyor. Genelde Microsoft Edge daha fazla kullanıyorum. Bunun için reklam engelleyici...
  14. Ensar

Opera GX indirdim, kendi reklam engelleyicisini kullanıyorum. Gayet iyi memnunum. (y)
  15. Ensar

Önerdiğiniz reklam engelleyici var mı?
  16. Ensar

Microsoft Edge baya iyi olmus.

Microsoft Edge kullanıyorum, bence gayet güzel. 🙂
  17. Ensar

Epic Games Launcher / GTA V

İndirebilirsin.
  18. Ensar

Peki bu tarz uygulamaları kullanmayı öneriyor musunuz?
  19. Ensar

İlk defa duydum. Güvenilir mi?
  20. Ensar

Genelde denetim masasından bir uygulama sildiğimde; sildiğim uygulamanın hâlâ dosyalarının olduğunu görüyorum ve bunları bulup silmem gerekiyor. Programları temiz bir şekilde kaldırmak için IObit Uninstaller yüklemeyi düşünüyorum. IObit Uninstaller güvenilir mi?
Top Bottom