Arama sonuçları: *

1. E

Phishingli siteye girme sonucunda ne olur?

Anladığım kadarıyla amaçları sadece hesap çalmak. Kamera mikrofon gibi şeylere erişim amaçları yok.
  2. E

Phishingli siteye girme sonucunda ne olur?

Merhabalar dün gece @Besim Tibuk ile bir hackerın gazabına uğradık. Twitter'dan güvendiğim birisinin bana attığı linke tıklamam sonucunda phishingli bir siteye girdim. Sadece siteye girdim başka bir şeye tıklamadım. İP adresimi alması harici hackerin yapabileceği başka bir şey var mı? (Kameraya...
  3. E

OneNote vs Google Keep

notion
  4. E

Ücretsiz Wordpress Tema Bulmak

Ücretsiz Wordpress teması nasıl bulabilirim? Sitelerin çoğunda footer kısmında şöyle bir yazı var.
  5. E

FireFox vs OperaGX vs Brave

tabii ki Brave.
  6. E

Ücretsiz edit programı tavsiyesi

Kdenlive.
  7. E

Yazılım İçin Tavsiye

8. E

Nasıl Hacker Olunur?

Kali Linux yükleyince hacker oluyon knk
  9. E

Yazılım için windows mu macOS mu?

Linux.
  10. E

YouTube Vanced Güvenilir Mi?

Kullanmanızı önermem.
  11. E

Opera güvenilir mi ?

Edge ve Chrome'da gizliliğe çok dikkat eden tarayıcı değil fakat bence Opera'dan daha fazla önem veriyorlar.
  12. E

Opera güvenilir mi ?

Opera gizliliğe önem vermeyen bir tarayıcıdır. Eğer gizliliğine önem veriyorsan açık kaynak yazılımlı bir tarayıcı kullanabilirsin. (Firefox ve Brave gibi.)
  13. E

Web geliştirme için önerilen Udemy dersleri

Bence udemy'e para vermeye gerek yok. BTK Akademi'den önce şu kursu bitir. (Bu kursta HTML ve CSS var.) Sonra JavaScript yada React öğrenirsin. (JavaScript ve React'in de BTK Akademi'de dersleri var.) İlla Udemy'den alıcam diyorsan 1. olanı al bence.
  14. E

En hafif işletim sistemi

Linux'te LOL mu oynuyorsun?
  15. E

Gizliliğe önem veren mail servis önerisi

Gizlilige önem veren mail servisi arıyorum. Proton maili duymuştum başka ne vardır?
  16. E

VirtualBox Sanal makine hatası

Ne hatası alıyorsun? Hatanın fotoğrafını atabilir misin?
  17. E

Opera GX mi Chrome mu ?

İkiside değil.
  18. E

uBlock Origin vs AdGuard

Açık kaynak yazılım olduğu için uBlock Origin öneririm.
  19. E

Yazılım İçin İlk Hangi Yazılım Dilini Öğrenmeliyim?

Android uygulama için Flutter veya Kotlin. Mobil oyun için C# ögrenebilirsiniz.
Top Bottom