Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

ProxySettingPerUser Hatası Yardım Lütfen

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Windows+R Regedit Sonrası ProxySettingPerUser ayarım 0 gösteriyor ondan dolayı da googleda arama yapamıyorum. Bunu 1 e getiriyorum ama pcyi her açtığımda tekrar 0 oluyor yardımcı olur musunuz. Hocam bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız cok...
  2. Ertug Karakas

Chrome'da Sertifika Hatası Alıyorum (Google Aramalarında)

Evet saat doğru internetten bir kaç çözüme baktım DNS vb maalesef çözülmedi sonuç
  3. Ertug Karakas

Malesef ben de bilmiyorum, konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Virüs taramasında her hangi bir sorun çıkmadı ama korkuyorum tabii ki.
  4. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar, googleda arama yaptığımda bazen youtube da bile böyle bir hata alıyorum. Geçen hafta office için KMSpico yüklemiştim ondan sonra böyle oldu ne yapmalıyım. Kart bilgilerim vb sıkıntı olmuş mudur ? Dosya ektedir:
  5. Ertug Karakas

Google'da arama yapamıyorum Lütfen Yardım

Internette bir çözüm buldum google.com da thisisunsafe yazdım açıldı çok garip, ama normal googleda bile sol üstte sertifika güvenli değil uyarısı veriyor hocam, çözüm öneriniz varsa bekliyorum
  6. Ertug Karakas

Chrome için format mı atılır hocam :D Vardır illa çaresi
  7. Ertug Karakas

Sıfırladım fakat yine geçmedi :( Cİdden anlam veremiyorum normal site açılıyor google da arama yapamıyorum 1611502505 SIfırlama sonrası malesef düzelmedi :( Farklı olarak ne yapabilirim
  8. Ertug Karakas

Malesef bir hataydı ben de tam n e olduugnu bilmiyordum :(
  9. Ertug Karakas

Denedim maalesef devam ediyor, KMSpico sonraıs böyle oldu. Explorer veya Yandexte bir sorun yok fakat Chrome da kaldı böyle uygulamayı silip bir daha yüklesem düzelir mi sizce ?
  10. Ertug Karakas

Malesef işe yaramadı :( kayıtlı sitelere giriyor önceden girdiklerime vb ama normal arama yapamıyorum chrome da
  11. Ertug Karakas

Pardon görmemişim deniyorum
  12. Ertug Karakas

Evet doğru
  13. Ertug Karakas

Sebebini buldum sanırım, KMSpico kurduktan sonra böyle oldu uygulamayı kaldırdım ama düzelmedi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  14. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Başlat arama kısmına yazı yazamıyorum ve googleda arama yapamıyorum bağlantınız gizli değil uyarısı veriyor. Yardımcı olur musunuz.
Top Bottom