Arama sonuçları: *

1. Flushixy

ChatGPT Alternatifleri

vpn + microsoft edge ile Bing'in yapay zekasına ulaşabiliyorsunuz. Bing çok sağlam geliyor, tüm dengeleri bozabilir. Ben genel olarak Türkçe makaleler vs. yazdırdığım için benim işimi pek görmedi. Ancak arama yaparken vs. baya işlevsel.
  2. Flushixy

ChatGPT Alternatifleri

Genel olarak makale yazdırma ve kod düzenleme gibi işlemler için ChatGPT kullanıyordum, gpt-4 çıkmasıyla birlikte fazla para vermek istemedim. Ucuz ve kaliteli çalışan bir şey arıyordum 15+ yapay zekayı test ettim içlerinde en stabil çalışanları aşağıya bırakıyorum. Tabii ki hiçbiri...
  3. Flushixy

🆙 Bu Siteyi Kaydedin İşinize Yarayacak 🆙

Türkçe makale yazdırabileceğimiz ai hizmtei var mı? Genelde yabancı kaynaklar mevcut, chatgpt plus almak istemiyorum
  4. Flushixy

Karşı taraftaki arkadaşımın pc'sini kullanma

Teamviewer en iyisi değil, en stabili AnyDesk veya Alpemix'tir.
  5. Flushixy

snapchat ön kamera bozulmuş

Snap ara sıra böyle sapıtıyor, telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor. Denemekten zarar gelmez.
  6. Flushixy

Üniversitede yazılım mühendisliği düşünüyorum

can değer'in güzel içerikleri var youtube ve twitchten takip ederek bir şeyler öğrenebilirsin ders yayınları felan yapıyor https://github.com/LuNiZz/siber-guvenlik-sss twitch.tv/lunizz
  7. Flushixy

18 yaş altı uygulama reklamlarından gelir vergisi

Uygulama içerisindeki reklamları Google Adsense ile sağlayacaksan çekebiliyorsun, web sitelerim var, adsense ile 2-3 senedir para çekebiliyorum, ama babanla konuşup 18 yaş altı banka hesabı açtırtman gerekiyor iban vs. için , ben zamanında öyle yapmıştım. Değiştiyse bilmiyorum.
  8. Flushixy

Eski Bilgisayara Android Kurulumu ve Yaşadıklarım

Konu gerçekten yararlı teşekkür ederiz. Ancak konuyu daha göze hitap eden bir şekile çevirebilirsin. Son konularıma göz atmanı öneririm
Geri