Arama sonuçları: *

1. G

FireFox vs OperaGX vs Brave

Brave gayet hızlı bir tarayıcı. Firefox'u yer yer ikiye bike katlıyor. OperaGX'i zaten ortaya atılan güvenlik sızıntısı iddalarından ötürü asla önermem. Ayrıca Brave, gerek Tor eklentisi gerek hazır gelen güvenlik uzantıları sebebiyle de diğer seçeneklerden daha iyi bir seçenek. Ben her türlü...
  2. G

INCA ŞANS ÇARKI Play Store da!

Yeniden gelmiş mi? Güzel bir haber almayalı uzun süre olmustu
  3. G

Rar dönüstürücü önerisi

WinRAR?
  4. G

Bilgisayar üzerinde bulunan admin şifresi nasil kaldirilir

Kaldıramazsın sanırım. Diğer kullanıcıların yöneticisini alarak çözebilirsin, başka yöntemini bilmiyorum pek hakim değilim.
  5. G

Bilgisayar üzerinde bulunan admin şifresi nasil kaldirilir

Kullanıcın yönetici mi?
  6. G

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Rica ederim usta hiç önemli değil :)
  7. G

Hayır kendisi uninstall için bir kısayol ikonu koyuyor zaten. Windows arama bölümüne Kaspersky yazıp ilk çıkan Cloud Free'ye sağ tık dosya konumunu aç derseniz kısayoluna atar, hemen altında da uninstall kısayolu olur. Ama program ekle kaldır da uninstall aracı olan uygulamaların direk...
  8. G

Tekrar sitesinden yüklemeyeceksin usta. Setup çalıştırıp tekrar kuracaksın Cloud Free'yi.
  9. G

Usda şöyle, Kaspersky Cloud Free indir. 1 ay sana Premium Trial verecek. Ardından trial bitince, istersen şöyle yapabilirsin : İndirilenler bölümünde indirdiğin setupı tutup, trial bitince uninstall aracı ile silip, ardından o tuttuğun setupla tekrar kur, Kaspersky kayıt defterinden görüp...
  10. G

Kaspersky Security Cloud Free indirince lisans satın al diyor.

Trial bitince de devam etmesi lazım Basic sürümünden aslında, bilemiyorum :(
  11. G

Kaspersky'ın Uninstall'ı ile uygulamayı kaldır, setupı tekrar aç, yeniden kur. Yine 1 ay Premium Trial'in olacak :D Yaklaşık 2 aydır o şekilde Premium Trial kullanıyorum, kendim keşfettiğim bir yöntem :)
  12. G

İlk kurulumu yaptığın setup dosyası "İndirilenler" klasöründe duruyor mu? Veya hangi klasöre indirdiysen işte .d
  13. G

Microsoft Edge İçin Reklam Engelleyici Önerisi

uBlock Origin demeye gelmiştim ben de, baktım, baktım. Baktım işte, sorun oluyormuş :d
  14. G

Reklam engelleyici kullanıyor musunuz?

GX kullanırken kullanıyordum, ama Chrome'dayken ekstra adblocker yüklemedim.
  15. G

OBS Studıo Gameloop oyun içinde siyah ekran oluyor ne yapmam lazım ?

Oyun Yakalamaya çift tıklayıp Modu(yeşil işaretlediğim) tam ekran-belirli pencere vb. (kaydını almak istediğiniz sayfa tam ekran-pencere hangisiyse) seçin, sonra pembeyle çizdiğim yerden kayıt almak istediğiniz sayfayı seçip, tamama basın.
  16. G

OBS açıkken oyun kasmıyor ama videoyu açtığımda video kasıyor.

Rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim :)
  17. G

Tamamdır. Oldu veya olmadı derseniz deneyince, haber verirseniz sevinirim
  18. G

Tamamdır, 80' falan görürseniz düşük CPU kullanımlıyı deneyin, ancak çok yer kaplar dediğim gibi. Rica Ederim 😇
  19. G

x264 hocam. Yanlış söyledim kusura bakmayın. Bu şekilde kaydın kodlamasını ekran kartı değil, işlemci yapacak. AMD ekran kartlatı NVIDIA 'nın NVENC teknolojisi kadar gelişmiş değil. O yüzden bir takılma olabilir. Yalnız işlemciye minimum %90 yük binecek, haberiniz olsun. Soğutmanız iyiyse onu...
  20. G

Üstteki SS'te çıkış modunu basite alın, kodlayıcıyı H264/AVC Encoder'dan "H264" e alın.
Top Bottom