Arama sonuçları: *

1. HanDreafuLL

CCleaner'dan Sonra Bazı Programların Açılmama Sorunu!

Öncelikle herkese merhaba, CCleaner'ı ne zaman kullansam sürekli birtakım sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle uzun zaman boyunca kullanmamıştım. Aradan seneler geçtikten sonra nelerin değiştiğini veya iyileştirildiğini görmek istediğim için sırf meraktan son sürümünü tekrardan yükledim. Son...
  2. HanDreafuLL

Chrome Flags nedir? Tavsiye ettiğim Flags Ayarları!

Sözde diğer konuları da gezmiştim üstelik 😅. Google Chrome, Web Browser veya İnternet Tarayıcıları ile ilgili bir konu başlığı bulamadığımdan dolayı buraya açmayı daha uygun görmüştüm. Konuyu en doğru kısma taşıma imkanı var mı acaba? 🤔
  3. HanDreafuLL

Aynı konuyu Technopat forumda da açmıştım. Pek fazla incelenmediğinden ve erişim almadığından dolayı bilgimi daha fazla kişi ile paylaşabilmek adına burada da aynı konuyu açma gereği hissettim. Bu nedenle bu kısmı düzenlemeyi unutmuşum. Bunun için üzgünüm. Aynı şey bu forumda da geçerli. Umarım...
  4. HanDreafuLL

Chrome Flags nedir? Ne işe yarar? Chrome Flags tarayıcının bir parçası olmayan ancak birkaç tıklamayla etkinleştirilebilen deneysel özelliklerdir. Kullanımı kolaydır ve web’de gezinme şeklinizi değiştirebilir. Chrome Flags sadece tarayıcının kararlılığı ve performansı gibi noktalarda...
Top Bottom