Arama sonuçları: *

1. HmzaY

🧠 GPT-4o YKS 2024 Sorularını çözdü. 🧠

Türkçeyi 40 da 40 yapamadığı için türkçeyi %70 oranında belki daha da alt anladığı için mat çözemediğini söyleyebiliriz
  2. HmzaY

Soruları ingilizceye çevirip sorsalardı daha iyi çözecekti. Ayrıca büyük ihtimalle soruyu yazarak değil fotoğrafını atarak çözdürdüler. GPT resimleri tam olarak görüp anlayamıyor daha, grafik sorularından falan patlamıştır. Ayrıca GPT hiç bir zaman bilmiyorum demez. Çözmeye çalışmıştır soruyu...
  3. HmzaY

Robottan kötü perfromans gösteren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Yaklaşık 5 milyon öğrenciyi sadece TYT puanı ile silip atıyor. TYT netleri: 📌 Türkçe: 28,75 📌 Sosyal: 16.25 📌 Matematik: 2.5 📌 Fen: 5 AYT netleri: 📌 Sosyal 1: 36.25 📌 Sosyal 2: 35 📌 Matematik: -5 📌 Fen: 2.5
  4. HmzaY

CHATGPT veya GEMINI API ile Sesli Asistan

evet yapabilirsiniz, text to speech kullanın
  5. HmzaY

Chrome tarayıcılara JSON beautifiy özelliği gelmiş :D

yazılımcılar için nimet :D, 2. görsele bakarsan anlarsın ne kadar kötü ve okunaksız olduğunu.
  6. HmzaY

NodeMcu Esp8266 ile Ramazan İftar - Sahur vakti uygulaması

Yaşadığım yerde ezan duyulmuyor. Gerçekten ihtiyaç olduğu için yaptım aslında :D , dedim bari paylaşayım diğer insanlar ile. Hem HTTPS api request nasıl yapılır görürler dedim.
  7. HmzaY

NodeMcu Esp8266 ile Ramazan İftar - Sahur vakti uygulaması

https://github.com/HamzaYslmn/Esp8266EzanVakti
  8. HmzaY

Ben neden kafayı Bing'e, yapay zekaya taktım? Çünkü...

tabii ki yapılabiliyor. Yapay zeka online toolardan ibaret değil.
  9. HmzaY

Sıradan insanın yazdığı şeyleri prompta çeviren Ai engineler var, kendimin testleri olduğum. Gayet de harika çalışıyorlar. :D yapay zeka şuan çok fena bir noktada emin olabilirsin.
  10. HmzaY

Entegreli bir sistem gelmediği sürece sürdürülebilir değil. Ayrıca eğitim sistemimiz mükemmel olsa da bu işler düzelmez. Çünkü her şey eğitim değildir. Önce Din ile bilim altyapısı ve teşviği doğurman. Kültüre teknoloji festivallerini katmalı, insanlara bilimi sevdirmelisin. Yoksa maymun...
  11. HmzaY

Kimse onu yapamaz. Eğer uçurum açılırsa, düzende %1 insan zengin olmaya devam ederse. Sokakta bu sefer araçları çılgın paralara sadece zenginler alır diğerlerini bisiklet ile görürsün. Sürdürülebilir bir sistem değil. Ayrıca insanları iş yerlerinde yorarak, sadece amelelik yaptırarak...
  12. HmzaY

Dediklerin iyi güzel ama vizyondan uzak. Gerçek vizyon yapay zekaya işi yaptırdığında açıkta kalan insanları ne yapacaksın. Ben Mekatronik mühendisiyim ve görevim otomasyon. Kaç insanın yaptığı işi bir robota yaptırıyorum. En azından insan çalıştırarak çarkların dönmesini ve para akışını...
  13. HmzaY

Visual studio vs visual studio code

VsCode
  14. HmzaY

ChromeOS Flex Masaüstü Bilgisayara Kurulmuyor

İşlemcin desteklenmiyor olabilir.
  15. HmzaY

Yazılıma başlamayı düşünüyorum ama sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Windows almalısın bence. Python, Linux(subsystem gelişiyor) daha keyifli bir seçenek olacaktır. Oyun da oynarsın arada hafif şeyler vs. Alakası yok zaten sistemin düzgün. Asla gerekmiyor, windows yine daha fazla özgürlük sunuyor. Python eğer gömülü sistem kodlayacaksan C den başlarsın...
  16. HmzaY

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

tarihi ileri alın ve çevrimdışı olun. İdm yi çevrim dışı olarak kurun bu adresleri 127.0.0.1 tonec.com 127.0.0.1 www.tonec.com 127.0.0.1 registeridm.com 127.0.0.1 www.registeridm.com 127.0.0.1 secure.registeridm.com 127.0.0.1...
  17. HmzaY

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

ben 10 yıldır trial kullanıyorum. Yılı 2030 a alıp Kurulumu internetsiz yapıyorum. Sonra lisans servisinin internete bağlanmasını engelleyerek tarihi geri alıyorum. 7 yıl 1 ay kullanım kazanıyorum :d
Top Bottom