Arama sonuçları: *

1. J

Librewolf vs Zen Browser

Yardımcı olabilecek var mı ? güvenilir olsun diye librewolf indirdim ama hep pingim var 72 falan. Firefox mu indreyim ? güvenilir bir tarayıcım olsun istiyorum. Proton vpn + kaspersky da indirdim.
  2. J

Librewolf vs Zen Browser

Librewolf dün var mıydı bilmiyorum fakat bir kaç saatir ping var. Doğru dürüst video da izleyemiyorum. CMD ping -t google ya da brave yazınca 20 ping alıyorum. Ping -t librewolf yazınca 72 ping alıyorum. Librewolf de her zaman ping olacak mı ? @Nixist @xxefe
  3. J

Librewolf vs Zen Browser

Librewolf kurdum , sorun olur mu ? ve vpn olarak kaspersky yerine proton vpn kurdum ? kaspersky antivirüs ücretsiz 90 günlük kod ile aktifleştirdim ama vpn olarak proton vpn kurdum. Sizce doğru mu yaptım ? opera ve opera vpn kullanmak yerine böyle çok daha güvenli olmuş mudur ?
  4. J

Librewolf vs Zen Browser

kaspersky hangi vpn ? 1736097232 Proton vpn indirdim , çok karışık. Bir sürü sunucu ve ülke vs var ? güvenilir mi bunlar ? bilgisayarımı ya da bilgilerimi ele geçirirler mi ? hangisine bağlanmalıyım ? 1736097241 @xxefe
  5. J

Librewolf vs Zen Browser

bahsettiğiniz uygulama güvenilir mi ? dark reader 1736095635 Bu videoda vpn tier list var , kaspersky vpn hotspotshiel'in bir benzeriymiş. Güvenilir midir ? Proton vpn yüklersem , kaspersky vpn kullanmak yerine sadece antivürüs olarak kullanırım. Sizce en mantıklısı ve güvenilir olanı hangisi...
  6. J

Librewolf vs Zen Browser

Sizce kaspersky vpn yerine librewolf'ü proton vpn ile mi kullanmalıyım ? Hangisi daha güvenilir ?
  7. J

Librewolf vs Zen Browser

Diğer tarayıcılara göre video oynatımında kalite düşüşü yaşar mıyım fps ya da canlılık vb. olarak ? Diğer tarayıcıları sileceğim , önerdiğiniz ayar vs var mı libre wolf için ? 1736092481 Linkler çan çin çon tarzı , güvenilir mi gerçekten ? yanlış linki açıp patates olmam sonra demi :( 1736092644...
  8. J

Librewolf vs Zen Browser

Teşekkürler , ublonck origin kullanacağım. Diğerlerini bilmiyorum güvenilir midir acaba ? açık kaynak kodlu mu ? Sanırım firefox ya da librewolf arasında kaldım.. 1736091819 Librewolf indirdim , hangi ayarları yapmalıyım ? ublock origin yeterli mi ? vpn olarak da kaspersky plus 93 gün kod ile...
  9. J

Librewolf vs Zen Browser

Peki sizce firefox/librewolf/zen browser aralarındaki fark nedir ? hangisi benim için yararlı olur ve hangi ülkenin bu uygulamalar acaba ? Kaspersky vpn i discord girince kullanırsam sürekli açık olması gerekmiyor mu ? ne kadar ping oluyor acaba ? Bilgilerim çalınmaması ve izlenmemem önemli...
  10. J

Librewolf vs Zen Browser

Yıllardır opera ve opera vpn kullandığım için google haricinde başka tarayıcı , arama motoru ya da vpn hiç bilmiyorum. Opera'daki karanlık tema + çeviri + kelimeleri seçince aratma özelliği vb. güzel özellikler varsa firefox'a alışırım ya ne olcak. Daha önce firefox kullanmadım. Tek tek kullanıp...
  11. J

Librewolf vs Zen Browser

Ben de yusuf'tan gördüm fakat genel olarak zen browser ve librewolf hakkında yabancı olarak bile çok az video var. Yani güvenilir olacağım diye daha çok sıkıntı olmasın istiyorum. Librewolf indirip , kaspersky vpn kullanırsam yeterli olur mu ? librwolf de ublock origin de var. Zaten diğer...
  12. J

Librewolf vs Zen Browser

önemli olan kendimiz buna fırsat vermemek. Bir şeyler yapmak isteyen tabi ki yapabilir ama ben izin vermek istemiyorum. Örneğin opera kullanarak ya da Chromium tabanlı kullanarak izin vermiş olmaz mıyım. Tarayıcı ve vpn diğerlerinden çok daha güvenilir ve kaliteli olsun yeterli. Bu zamana kadar...
  13. J

Librewolf vs Zen Browser

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Bu zamana kadar opera kullanıyordum. Karanlık teması , youtube vb. yerlerdeki yazıları çevirebiliyor olması ve yazılara tıkladığımda aratıyor olması hoşuma gidiyordu. Biraz araştırdım fakat güvenilir olmadığını öğrendim. En güvenilir ve kaliteli...
Top Bottom