Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

kiddions mod menü gta 5

ban yemezsin. ama insanları kışkırtmak için, god açıp tp atıp taramak, patlatmak, özel araçları çıkarıp bombardıman yaparsan ağır linç yersin. Onun dışında oyunda çok hile var kendimi korumak için god açıp kimseyle atışmak itsemiyorm dersen sorun çıkmaz. 1706010370 bana bazı hileciler denk...
  2. Koyun Shaun

kiddions mod menü gta 5

linç yersin bro burada
  3. Koyun Shaun

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

Ethernet kablosunu çek xd
  4. Koyun Shaun

Elimdeki sql ve raw datayı nasıl bir arada kullanabilirim ?

raw data import edilmiş olarak direkt atmalı 4gb olan ise direkt .sql olarak gelen yani yazılmamış.
  5. Koyun Shaun

Bilgisayarda açıldığında otomatik ekran kaydı alacak program

Windowsun kendi bir yerinde bilgisayarda log tutuluyor. Hangi dosya olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarı aç kapat yaptığın saatler açtığı uygulamalar kaç saat hangi programda durduğunun loglarını tutuyordu
  6. Koyun Shaun

beyler bu virüs nedir acaba

denetim masası vardır demi*?
  7. Koyun Shaun

PUP'ları bilgisayarınızdan kaldırma: Talimatlar Potansiyel olarak istenmeyen uygulamalar, genellikle ek bir ortak program olarak fark edilmeden yüklenir. Ancak, PUP'lar kalıcı virüsler olmadığından, onları kaldırmak zaman alıcı olsa da nispeten kolaydır. PUP'ları genellikle fazla çaba harcamadan...
  8. Koyun Shaun

PUP, bilgisayara başka bir yazılımla birlikte yüklenen ve potansiyel olarak istenmeyen programdır. PUP, genellikle bir pazarlama aracı olarak kullanılır ve çoğunlukla tarayıcı ayarlarını değiştirir ya da istenmeyen reklamlar görüntüler. PUP'un en yaygın biçimi reklam yazılımıdır. PUP, potansiyel...
  9. Koyun Shaun

Oyun sunucum için işletim sistemini soruyorum,

Linux kullanmıyorsan windows kullan iyi
  10. Koyun Shaun

OBS üzerinden sadece WebCam ile kayıt yapmak

keşke benimde 1050 ti olsa
  11. Koyun Shaun

OBS üzerinden sadece WebCam ile kayıt yapmak

Bi an r5 3600 nasıl kasar dedim sonradan aklıma geldi millet 480P kayıt yapmıyor
Top Bottom