Arama sonuçları: *

1. LenKys

Masaüstü ortamını göremiyorum, ne yapmalıyım?

o nasıl random ürün key sandım :D
  2. LenKys

👌Bu Uygulama ile Tüm Videoları İndirin👌

pek sağlam gelmedi bana benim bilgilerim değersiz ne var ne yok alsınlar diyenler indirebilir
  3. LenKys

Ofis yazılımınız korsan mı lisanslı mı?

takipteyim birde kullandım sadece belli dönem oluyor mesele Ocak ayında kullanıyorum birdaha Mayıs'ta lazım oluyor bir bakıyorum format atmışım hadaa bidaha kurmaya uğraş onu nasıl nerden indirmiştim bak bide korsan oldumu linkler felan değişiyor hoop bidaha ara sağlam bir site sonra isim...
  4. LenKys

Ofis yazılımınız korsan mı lisanslı mı?

elimden geldikçe orjinal satın almaya çalışıyorum oyun yazılım vs. ama yılda Max 10 12 saat proje ödevi için 😀 girip kullandım Office programlarını korsan kullanıyorum yoksa düzenli kullandım bir şey olsa satın alırdım
  5. LenKys

bios nasıl açılır neye bakmam gerekir

sistemi yeniden başlat del tuşuna bas sistem adını çıktı gibi 1654634109 Marka -> BIOS Giriş Tuşu Boot Menüsü Tuşu Acer F2 F12 ASUS F2 yada Delete Esc Casper F2 F12 Chiligreen F2 Dell F2 F12 ECS F2 F7 Exper F1 yada F2 Esc yada F2 Fujitsu F2 F12 Gigabyte...
  6. LenKys

Google dan indirdiğim foto sarı oluyor

çok sağol hocam 4 ay olucak bu soruunu yaşayalı düzeldi rapor et en iyi cevap yaptım :)
  7. LenKys

bir kaç fotoya özel bişey değil her foto da aynısı oluyor
  8. LenKys

olmuyor hocam fotoğraf gif indirirsem sarı fon koyuyor
  9. LenKys

google dan indirdiğim fotolar sarı oluyor sorunu nasıl çözerim her foto böyle oluyor
  10. LenKys

1660s 466.77 sürmü sorunlumu

teşekkür ederim bilgilendirdiniz için
  11. LenKys

1660s 466.77 sürmü sorunlumu

1660s güncelleme gelmiş forumda bir kaç gün önce gördüm sorunlu yazanlar olmuş ekranda cizgi cigzi oluyor felan yazdılar acaba bunda sorun varmı GeForce Experience üzerinden yapıyorum eğer sorun olursa eski sürümü yükleyemem usb bellek yanımda yok şu anda
  12. LenKys

Nasıl Hacker Olunur?

onu izle artık hacker olmaya hak kazanıcaksın :D
  13. LenKys

Nasıl Hacker Olunur?

bir fılım vardı mrx diye hacker vardı o diziden mi heves ettin
  14. LenKys

MSİ Afterburner yüklenmiyor (Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

bende de olmamıştı burdan indirmiştim https://www.techspot.com/downloads/4895-msi-afterburner.html
Top Bottom