Arama sonuçları: *

1. LogiMess

Crack Program için Güvenilir Site Önerisi

Türk crack oyun sitelerinden indirebilirsiniz.
  2. LogiMess

Youtube den Video İndirmek İstiyorum Hangi Siteyi Kullanmalıyım

Bende bunu 1-2 Senedir kullanıyorum sessiz , sesli , kalitesine göre indirebiliyorsun videoları iyi bir site
  3. LogiMess

Premiere pro 2015 nasıl indirilir

Bence WAREZ siteler dışında başka yerden indiremezsin youtube kanllarındanda inidrme onlar daha bile riskli
  4. LogiMess

Korsan yazılım hakkında son yazım.

Doğru ama zaten güvenirliğini çoğu kişi bilen Warez siteler var ve orjinalden daha bile iyi olabiliyorlar (adobe programları)
  5. LogiMess

En iyi antivirüs programı nedir

w windows yeterli ama bilgisayarınızda tam zamanlı değilde arada sırada bakmak için tarama yapmak isterseniz malwarebytes
  6. LogiMess

Oynadığım crack'li oyunun save dosyasını windows defender sildi nasıl geri getirebilirim ?

windows defender sıkıuntılı olmayan dosyaları silmez dostum ben 1 sene önce gta sa save dosyası indirmiştim oyunu da crack indirdim çünkü steam sorunlu ama defender silmedi çünkü sıkıntısız sen nereden indirdinki yani virüs demek ki.
  7. LogiMess

Oynadığım crack'li oyunun save dosyasını windows defender sildi nasıl geri getirebilirim ?

save dosyası virüslü olmasa defender silmezdi save dosyasını defender neden sildi ? demek ki uygulamada bir şey varmış ?
  8. LogiMess

DÜŞÜK SİSTEM GEREKSİNİMLİ PHOTOSHOP YAZILIMLARI

photoshop cs3 ve altı varsa ilk photoshoplar
  9. LogiMess

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

office,photoshop,eski cd oyunlarımı kullanıyordum
  10. LogiMess

Youtube'de Yorumlar gözükmüyor?

https://www.google.com/chrome/ google chrome ile dene
  11. LogiMess

OBS Oyun kaydı alırken görüntü iğrenç oluyor yardım edin lütfen.

internetinizin uploadı ile ilgili yüksekse yüksek bitrate verin kalite artar upload düşükse olmaz
Top Bottom