Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Kasperskyden böyle bir bildirim geldi.Ne yapmalıyım ?

Seçenekler sırasıyla "Onar-Göster-Şimdi Değil". Bence "Onar" seçeneğine ya da "Göster" seçeneğine basarak sorunu araştırmalısınız.
  2. MeynnZenith

Kasperskyden böyle bir bildirim geldi.Ne yapmalıyım ?

Diyor ki: Zararlı yazılımların dosya uzantılarının isimleri ve ikonları, Windows'un orijinal dosya uzantıları ile benzer olabilir (kandırmak için). Eğer dosya uzantısında (yukarıdaki gibi "abc.exe" yerine "abc") isim belirtilmiyorsa farkında olmadan zararlı yazılımı çalıştırabilirsiniz.
  3. MeynnZenith

Cmd ye stop yazınca ne olur?

Kod hakkında gram bilgim yok ama stop yazınca sistemi durduruyor/kapatıyordur herhalde. Mantıken yani :D.
  4. MeynnZenith

Razer Synapse kurulum yeri değişmiyor

Sadece THX özelliğini seçmişsiniz. Yan taraftan Synapse'i de seçip bir dener misiniz?
  5. MeynnZenith

Armoury Crate "servis hatası"

ARMOURY Crate çok bozuk bir uygulama, geçen güncellemeden sonra da bozulmuştu. Sanırım güncelleme beklemeniz lazım.
  6. MeynnZenith

FireFox vs OperaGX vs Brave

Nedense herkes bunu diyor ama bi' düşünün: İnternet çağında, Google'dır, Instagram'dır başka bir şeydir hangisi bilgi çalmıyor ki? Nereye girersen gir, illa bir tane uygulama/site bilgi çalıyor. Oyun indirirken, oyun oynarken verdiğimiz izinleri bir düşünün. Hepsi de bilgilerimize sahip zaten. O...
  7. MeynnZenith

Kilitli fotoğraflara nasıl tekrardan erişebilirim?

Bilemiyorum maalesef, benim aklıma gelenler o kadardı. Umarım sorunun bir şekilde çözülür. Çözebilirsen buraya mutlaka yaz.
  8. MeynnZenith

Fotoğrafa sağ tık, özellikler deyip "Güvenlik" sekmesine gelin. Orada alt kısımda "Gelişmiş" yazıyor. O kısmı bir kurcalayın bakalım şifreleme gibi bir seçenek var mı. Eğer varsa, devre dışı bırakırsınız.
  9. MeynnZenith

Sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" diyebiliyor musunuz? İşe yarayacağından emin değilim ama bir deneyin isterseniz.
  10. MeynnZenith

Opera gx in reklam engelleyicisinden başka reklam engelleiyici kullanmalımıyım?

Yani site içi reklam çıkmıyor. Film açılırken reklam çıkıyor ama onu da hemen kapatabiliyoruz. Şimdi denedim.
  11. MeynnZenith

Valla bende her yerde engelliyor ama o tarz sitelerde pek takılmadığım için bilemeyeceğim.
  12. MeynnZenith

Yoo, her yerdeki reklamları engelliyor GX. 1629388694 Bir ben memnunum galiba GX'teki engelleyiciden.
  13. MeynnZenith

Radeon Software üzerinden FPS'i gösterebiliyor muyuz ?

ALT+R yapın oyun içinde. Oradan Performans kısmına gidin ve sağ taraftan "Katman"ı seçin. En üstteki seçeneği aktif hale getirin.
  14. MeynnZenith

Radeon Software üzerinden FPS'i gösterebiliyor muyuz ?

Her zaman Steam kullanmıyor olabilir. Epic, Battle.net gibi platformların oyunlarını oynuyordur.
Top Bottom