Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Modding Lossless Scaling Gerçekten işe yarıyor mu?

Evet bununla ilgili şikayetler duymuştum
  2. Necromancerr

İşlemcim Ryzen 3 3100 720p den aşağıda yük bindirdiğimde daha beter hale geliyor 2k dan fsr kalitede hiç yoktan 720p den upscale ediyor öteki türlü çok daha alt bir çözünürlükten upscale ettiğinden daha çok işlemciye yük biniyor ayrıca görüntü kalitesi oldukça fazla bozuluyor, 4 çekirdek...
  3. Necromancerr

Ayarlar düşük yüksek farketmiyor oyunda bir kasma hissiyatıda var fsr yi düz 2.1 açsam bile (2k dan upscale ediyorum bilerek biraz daha işlemci yerine karta yük binsin diye
  4. Necromancerr

yok 30-40 arası takılıyor fsr3 açsam bile sluttering falan oluyor 1719447519 6500xt şuanda satamam nakit sıkıntım var ki etrafımda elden alabileceğimde kart yok
  5. Necromancerr

Beyler benim sistem İmzada Cyberpunkta mesela FSR3 modu kurmama rağmen oyun akıcı değil ve ben bundan çok rahatsızım siz kullanıyormusunuz ? işe yarıyormu?
  6. Necromancerr

Yavaş indirme için IDM vs XDM?

IDM kullanıyorum ben idm trial reset ile 30 gün doldumu resetliyorum denemeyi
  7. Necromancerr

kiddions mod menü gta 5

cılkını çıkartmazsa ve düzgünce yaparsa muhtemelen yemez ama hile fixlendiyse bilemem ben kullanalı en az 6 ay geçti 1706003264 galiba kendi sitesinden indirmiyor arkadaş bende hala duruyor bi sıkıntısı yok
  8. Necromancerr

kiddions mod menü gta 5

Gta onlinede lazım oluyor kanka bende yapmıştım sadece araba falan modifiye ediyorsan güzel gta6 gelip onun onlinesine istese bi güzel küfür eder üstünede 2 haftalık banımı yer otururdum :D ama gta5 te gerekli artık oyun 11 senelik artık
  9. Necromancerr

Yazılım sektörü biter mi?

steam için konuşayım 22000 oyunun 20-21 bini kalitesiz çer çöp oyun oluyor genelde ki insanlarda bundan bunlara talep etmiyor arz talep meselesi olay yani
  10. Necromancerr

Discord Nitro neden bu kadar pahalı?

yok maalesef onu yapamıyoruz 1700909367 O olayı bana vermedi direk 75 fiyat çekti
  11. Necromancerr

normal nitro kullanıyor bende nitro yok düz devam o vencordu encrypt mesajlar için özellikle kullanıyor sohbet arasında bile karşıda vencord kullananla farkettirmeden mesajlaşabiliyorsunuz belirli bi şifreyle
  12. Necromancerr

2-3 ay geçti ben kuralı bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar arkadaşımda kullanıyor oda sorunla karşılaşmadı üstüne onda nitroda var :D 26 tl veriyor hala 1700907284 2 haftalık deneme sürümü kullanmış otomatikman nitro satın alımına giriyor oda maalesef
  13. Necromancerr

İşinize yaradıysa ne güzel :D 2k 60 fps yayın falanda verebiliyorum güzel oluyor
  14. Necromancerr

Bilmem şu zamana kadar bi sorun yaşamadım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum hesaplarımla ilgili özellikle bi güvenlik açığı yok
  15. Necromancerr

Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 tl sırf görüntüye vermem ben
Top Bottom