Arama sonuçları: *

1. N

Librewolf vs Zen Browser

Yo olmaz kullanabilirsiniz.Proton da iyi bir sağlayıcıdır problem çıkarmaz.Operaya göre çok çok daha iyi olmuş.Eğer librewolfa alışamazsanız Google Chrome dahi kullanabilirsiniz.Sorunları çözebilirseniz Chrome yerine brave daha güzel olabilir.Chrome'da ublock artık çalışmıyordu sanırım.
  2. N

Librewolf vs Zen Browser

Hocam siz zen browserı alıp biraz kurcalayın.Yusuf İpekten tarayıcı eklentilerine falan bakıp işinize yarayacak olanları kurun.Çeviri işini kranlık temayı vs. eklentilerle hallediyoruz firefox tarafında.
  3. N

Librewolf vs Zen Browser

Kral dur sakin adam daha düne kadar Opera kullanıyormuş bu kadar hızlı geçiş zor olur.
  4. N

Librewolf vs Zen Browser

Firefox tabanına alışabilirsen zen browser özelleştirme seçenekleri nedeniyle benim favorim.Modlar kısmı var ve her geçen gün büyüyor.Ama alışamadım vs. dersen Brave gayet sade ve hızlı.Sitelerde sorun yaşamanız kısmını pek anlayamadım.Nasıl bir sorun ? Brave de Opera gibi chrome tabanlı bir...
  5. N

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?

Yani onları versiyondan ziyade ihtiyaca göre tasarlanmış ayrık şeyler olarak düşünmek lazım.Arabalar gibi düşünebilirsiniz, ticari araçlar, arazi araçları, yarış arabaları, ralli için farklı modeller... Araba tarafında pek bilgim yoktu biraz saçma örneklemiş olabilirim ama... Dağıtımlar da belli...
  6. N

He bu arada debian tabanlı dağıtım istiyorsan Mint en güzeli sanırım.Bakmadıysan bi bak kanka.ZorinOS de özelleştirmeler vs. açısından bayağı zengin.Ama bilmiyorum mint daha stabil gibi geliyor bana.
  7. N

Yani Ubuntu bilmiyorum pek rahat hissettirmiyor.Fedora kullanımı çok keyifli neden olduğunu anlamadığım bir şekilde.Gnome ile kullanınca çok modern ve akıcı hissettiriyor. 1732118207 Penguene bi şans vermelisin dostum 🐧
  8. N

Vaay kali, tema güzel kral eline sağlık.Niye kali seçtiğini merak ettim.Debian tabanlı herhangi bir dağıtım kurup kali repolarını ekleyip öyle devam edebilirdin.He kalide bir problem yok tabi de bana bloat geliyor.Kullanacağım 3-5 tool için... Şu an sınava hazırlandığımdan pc den uzağım ama geri...
Top Bottom