Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Throttlestop windows 11 de çalışmıyor ?

Kanka güzel bir haberim var BİOS a girdim ordan sanallaştırmayı devre dışı bıraktım pc res attım. Şaka gibi şuan çalışmaya başladı :D :D :D :D dün de denedim ama olmamıştı + olarak dün de regeditten ve diğer yöntemlerden sanallaşırmayı kapatmıştım ama olmamıştı
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Kanka zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum , throttle stop un bu sorunu çözeceğini sanmıyorum sorun win 11 ile ilgili
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Kanka çok fazla dosyalarım var geçiş yapmak çok mümkün durmuyor , çareler tükendi mecbur güncelleme bekleyeceğiz yoksa da performans kaybı yaşayarak devam edeceğim. Yani koca koca şirketler dev gibi bütçeleri olan şirketler bir tane uygulama çıkartıp mhz ayarı yapamıyor kanka söylenecek başka...
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Kanka onu da denedim sabah 8 den beri uğraşıyorum xtu , quick cpu , cpu parking , windows % olarak ayarlama , win 11 güç yönetimi modu ayarları her şeyi denedim kanka hiçbir şekilde istediğim gibi bir sabitleme olmuyor en iyisi throttlestop da tpl ayarını değiştirince tam olarak düşme veya...
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Kanka bende çalışmıyor ya keşke çalışsa nasıl olur bu ya vallahi beni perişan etti
  6. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Arkadaşlar win 10 pro kullanıyordum oradan sadece tpl den işlemci mhz sini oyuna girince sabitliyordum 4 ghz ye ama win 11 pro ya geçtim throttle stop devre dışı kaldı çalışmıyor bunun bir yöntemi var mıdır ? Başka program varsa işlemci mhzsini sabitlemem için önerilere açığım
Geri